Locuitorii din Queensland au pierdut la jocuri de noroc 350 de milioane de dolari într-o singură lună!

queensland.jpg

În ultimele săptămâni am prezentat mai multe știri și articole despre gamblingul din Australia, țară care este lider mondial când vine vorba de dependența față de jocuri de noroc și bani pierduți la jocuri de cazino. 

Cei de la The Courier Mail au prezentat de curând un studiu foarte interesant făcut în Queensland, un stat din nord-estul Australiei care are o populație de aproximativ 5 milioane de locuitori. Conform studiului, jucătorii din acest stat au pierdut numai în luna iulie a acestui an nu mai puțin de 349 de milioane de dolari la jocuri de noroc, ceea ce înseamnă 8,000$ pe minut! Asta înseamnă și o medie de aproximativ 70$ pe cap de locuitor, în condițiile în care nu toți pariază sau joacă jocuri de cazino. Atenție totuși, vorbim de sume pierdute, nu jucate, motiv pentru care aceste cifre sunt de-a dreptul fabuloase.

Dintre acești bani, 59,6 milioane au fost pierduți în cazinouri la jocuri de masă și păcănele, 21 de milioane la aparatele de păcănele din cluburi și baruri, 31 de milioane pe pariuri sportive și curse, 10 milioane la jocuri de tip Keno și 35 de milioane la extrageri loto. Nu sunt precizate tipurile de gambling la care a fost pierdută diferența de până la 349 de milioane, dar probabil este vorba de jocuri de noroc online și pariuri sportive online.

Singura lună din ultimii 12 ani în care s-au pierdut sume mai mari a fost august 2015, atunci când operatorii de jocuri de noroc au câștigat 349.3 milioane de pe urma pasionaților de gambling. Între 2015 și 2016 persoanele din Queensland au pierdut în total 3,87 de miliarde de dolari, sumă care este mai mult decât impresionantă.

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!