Livescore | Pariuri sportive scoruri live

Serviciul de scoruri live (livescore) este un instrument esențial pentru a urmări cele mai importante clasamente, marcatori, cartonaşe roșii / galbene, selecții video, alerte goluri şi alte detalii live ale ligilor, cupelor și campionatelor care au loc în România și în lumea întreagă. Serviciul livescore este actualizat în timp real și cuprinde o serie de jocuri sportive.

Livescore este unul dintre cele mai importante instrumente pentru jucătorii de pariuri. Secțiunea de scoruri live oferă informații în timp real despre rezultatele sportive și diverse evenimente sportive care au loc. Scorurile live permit vizualizarea datelor colectate la aceste evenimente sportive, ceea ce face aplicația foarte populară. Livescore oferă o vizualizare pe zile, în formatul unui calendar cu evenimente și echipe (ex: scoruri live Premier League, scoruri Liga Campionilor, scoruri Europa League). Evenimentele sportive pot fi urmărite separat în funcție de statutul lor - live, finalizate și care nu au început încă. În coloane separate sunt redate scorurile care sunt clickabile și oferă o viziune mai amplă asupra echipelor și asupra statisticilor jocului respectiv.

SFATURI STRATEGIE SCORURI LIVE

Cum pariezi live utilizând această platformă de scoruri live?

  • Compară cotele oferite de mai multe case de pariuri
  • Documenteaza-te despre ”distribuția golurilor”
  • Meciurile cu o intensitate scăzută merită atenție separată
  • Money management este prioritatea numărul unu

În timp ce verificarea cotelor presupune o căutare manuală, distribuția golurilor poate fi ușor vizualizată aici. Eventual vei prinde ideea despre intervalele când există șanse sau nu ca un gol să fie marcat. Statisticile anterioare sunt de ajutor și e bine să te documentezi separat despre ele în funcție de campionatul sau evenimentul la care vrei să pariezi.

”Money management” este termenul cu care trebuie să te familiarizezi înainte de orice tip de betting. Evenimentele live te pot tenta să cheltui mai mult decât ai de gând, deci planificarea din timp a sumei care poate fi cheltuită într-un meci live este esențială.

TIPURI DE PARIURI CU PROFIT PE SCORURI LIVE

1. Pariuri pe numărul de goluri

Un număr exact de goluri live nu este ușor de anticipat, totuși cu o documentare corectă poți fi profitabil pe termen lung din astfel de pariuri.

2. Pariuri sigure / sure bets

Pariurile sigure sunt acele pariuri care, pariind pe toate rezultatele posibile la agenții diferite pe cele mai mari cote, îți pot aduce un mic profit garantat. Urmărind scoruri live ai șanse mai mari să depistezi pariuri sigure deoarece la pariurile live fluctuațiile de cote sunt mai mari de la agenție la agenție.

 

3. Pariuri pe pauză / final

Nici acestea nu sunt prea ușor de ghicit, dar pot fi profitabile pe termen lung dacă faci o analiză corectă.

4. Pariu pe ultimul gol din meci

Cu o documentare bună pe livescore poți afla dacă o echipă tinde să aibă finaluri puternice de meci sau, din contră, să pice fizic în ultimul sfert de oră.

5. Back & Lay

Pariuri de tipul Back & Lay sunt oferite pe teritoriul României doar de Betfair. Aici tu poți lua locul casei de pariuri, betting exchange-ul fiind un fel de piață de tranzacții de cote.

6. Pariuri multiple

Pariurile multiple sunt acelea care conțin mai multe selecții. Câștigurile pot fi destul de mari, însă pentru ca un pariu multiplu să fie câștigător este necesar ca toate selecțiile sale să fie de asemenea câștigătoare. 

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi