1. Home »
 2. Livescore | Scoruri și rezultate live pariuri sportive

Livescore | Scoruri și rezultate live pariuri sportive

Serviciul de livescore este unul dintre cele mai importate instrumente pe care pariorii le au la dispoziție pentru a plasa pariuri live online. Utilizând un serviciu de scoruri și rezultate live, poți vedea în timp real ce face echipa sau jucătorul pe care vrei să pariezi, indiferent că este vorba de fotbal, tenis sau alte sporturi.

Livescore este unul dintre cele mai importante instrumente pentru jucătorii de pariuri. Secțiunea de scoruri live oferă informații în timp real despre rezultatele sportive și diverse evenimente sportive care au loc. Scorurile live permit vizualizarea datelor colectate la aceste evenimente sportive, ceea ce face aplicația foarte populară. Livescore oferă o vizualizare pe zile, în formatul unui calendar cu evenimente și echipe (ex: scoruri live Premier League, scoruri Liga Campionilor, scoruri Europa League). Evenimentele sportive pot fi urmărite separat în funcție de statutul lor - live, finalizate și care nu au început încă. În coloane separate sunt redate scorurile care sunt clickabile și oferă o viziune mai amplă asupra echipelor și asupra statisticilor jocului respectiv.

SFATURI STRATEGIE SCORURI LIVE

Cum pariezi live utilizând această platformă de scoruri live?

 • Compară cotele oferite de mai multe case de pariuri
 • Documenteaza-te despre ”distribuția golurilor”
 • Meciurile cu o intensitate scăzută merită atenție separată
 • Money management este prioritatea numărul unu

Folosește serviciul nostru de Livescore pentru rezultate live

Așa cum ți-ai dat deja seama, pe această pagina îți oferim un serviciu de livescore fotball cu care poți vedea rezultate în timp real din cele mai importante campionate din lume, dar și din competiții mai puțin populare. Serviciul nostru de livescore este oferit de unul dintre cei mai mari furnizori de statistici și rezultate live din lume, astfel încât te poți baza pe acuratețea rezultatelor, și nu este nevoie să te duci pe un alt site de rezultate live precum Flashscore sau Livescore.

Poți urmări scoruri live și rezultate live direct aici pe PariuriX, în timp ce navighezi pe site pentru a vedea cele mai noi ponturi pariuri sportive propuse de specialiști de top din domeniu, sau pentru a accesa popularele noastre proiecte Biletul ZileiPontul Zilei sau Cota 2.

Livescore football – vezi rezultate live fotbal

Pe această pagină poți găsi scoruri live fotbal din cele mai importante competiții din Europa, după cum urmează:

 • Rezultate live Anglia Premier League
 • Scoruri live Franța Ligue 1
 • Rezultate live Italia Serie A
 • Scoruri live Spania La Liga
 • Rezultate live Germania Bundesliga

De asemenea, oferim rezultate live fotbal și din multe competiții de nivel medciu precum ligile din Olanda, Portugalia, Belgia sau Scoția, dar și din ligi mai mici cum sunt cele din Israel, Croația, Bulgaria sau multe altele.

Rezultate Liga 1 – vezi scoruri live din SuperLiga României

Cei mai mulți utilizatori intră pe această pagină pentru a consulta rezultate Liga 1 fotbal, cunoscută mai nou sub numele de Superliga României. Astfel, dacă nu poți urmări live video un meci din campionatul intern, te poți folosi de instrumentul nostru de Livescore pentru a vedea care sunt în Liga 1 rezultatele în timp real!

În afară de rezultate Liga 1, sunt afișate scoruri live și din Liga a 2-a, și chiar liga a 3-a din România!

Scoruri live tenis și alte spoturi

Din păcate nu avem un serviciu de rezultate tenis live, pagina noastră concentrându-se doar pe fotbal. Dar dacă ești interesat de scoruri live tenis, atunci recomandăm să accesezi un serviciu alternativ de Livescore precum cele de la Flashscore sau Livescore.com.

Acolo vei găsi atât rezultate live din circuitul masculin profesionist (atp live scores), cât și din circuitul feminim profesionist (wta live scores). Nu lipsesc desigur nici rezultate din competiții secundare (itf live scores).

Nu oferim un serviciu de rezultate live nici pe alte sporturi, așa că și în acest caz va trebui să accesezi servicii alternative pentru a consulta scoruri live din baschet (recomandăm Flashscore baschet), hochei pe gheață, handbal, eSports sau snooker livescore (mulți sunt aici interesați de worldsnooker live scores).

Rezultate live la cele mai importante case de pariuri online

Sunt și case de pariuri online care au propriile lor servicii de live score. Așa că dacă de exemplu pariezi la Casa Pariurilor, poți folosi instrumentul lor de scoruri live pentru a vedea în timp real ce se întâmplă pe teren. Astfel poți folosi un singur serviciu atât pentru rezultate în timp real, cât și pentru pariuri sportive. Deci nu vei mai avea nevoie de site-uri suplimentare. Cele mai importante servicii de scoruri live disponibile la agenții online licențiate sunt:

 • Rezultate live Casa Pariurilor – serviciul este accesibil din meniul de sus Sport – Rezultate. Astfel poți vedea rapid rezultate casa pariurilor live. Aceștia oferă atât rezultate din fotbal, cât și din handbal, baschet, tenis, eSports și multe alte sporturi.
 • Fortuna rezultate live – Și în cazul celor de la Fortuna Bet serviciul Fortuna Pariuri Sportive rezultate live este accesibil tot din meniul de sus Sport – Rezultate.
 • Mozzart live scores – la ei serviciul de scoruri live este accesibil din meniul de sus Pariuri – Rezultate. Aceștia au și un serviciu de Clasamente.
 • Stanleybet rezultate live – din păcate aceștia nu mai au un serviciu de scoruri live, dar i-am trecut pe lista deoarece sunt foarte mulți utilizatori care îi caută. Astfel am considera oportun să vă informăm.

Întrebări comune despre serviciul de rezultate live PariuriX

Cum consult livescore fotbal azi?

Du-te în partea de sus a acestei pagini și asigură-te că este selectata data curentă, iar jos va fi afișată o listă cu meciuri live score de la partide ce au loc pe parcursul zilei.

Cum consult rezultate meciuri ieri fotbal?

Du-te în partea de sus a acestei pagini și selectează ziua de ieri, iar jos va fi afișată o listă cu rezultate fotbal ieri. Desigur, toate meciurile sunt deja finalizate, așa că poți vedea astfel rezultate de la meciurile încheiate în ziua precedentă.

Pot accesa această pagină de livescore football 24 / 7?

Da, pagina noastră funcționează non-stop, astfel încât poți consulta rezultate live din fotbal la orice oră din zi sau din noapte. Consultă și tu chiar acum rezultate livescore fotbal!

Case de pariuri online legale recomandate