Liverpool face pressing la şefii lui Monchengladbach. Oferă 28,6 milioane de euro pentru Mahmoud Dahoud

Jurgen Klopp vrea să facă o super-echipă la Liverpool şi încearcă să aducă tot ce-i place şi e de viitor. Numai că planurile lui s-au lovit, ultima dată, de refuzul categoric al şefilor Borussiei Monchengladbach, care nu vor să renunţe la Mahmoud Dahoud aşa uşor. Liverpool a oferit la o primă strigare aproape 29 de milioane de euro pentru mijlocaşul de 20 de ani, sumă considerată însă insuficientă de către nemţi. Dahoud mai are doi ani de contract cu Borussia Monchengladbach, dar nu vrea să ducă înţelegerea până la capăt, scrie presa din Germania.

 

Dahoud a fost jucător de bază la Monchengladbach sezonul trecut şi a pus umărul la calificarea echipei in preliminariile din Champions League după ce echipa a treminat pe 4 în Bundesliga. Pe jucătorul născut în Siria, Jurgen Klopp a pus ochii mai demult, de pe vremea când o antrena pe Dortmund. Acum, Klopp se bate cu fosta sa echipă pentru transferul lui Dahoud! Dortmund nu a oferit mai mulţi bani pentru mijlocaşul Mahmoud Dahoud, dar varianta...nemţească este pe placul impresarului jucătorului. 

Monchengladbach s-a mai despărţit vara asta de un alt jucător important. L-a vândut pe mijlocaşul Granit Xhaka în Anglia. 34,5 milioane de euro a plătit Arsenal pentru mijlocaşul de 24 de ani. 

Foto: dailystar.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi