Liverpool dă 90 mil euro pentru Pastore și Allison! Klopp a luat un puști de 18 ani

Jurgen Klopp vrea o a doua parte a campionatului fără greșeală pentru a pune mâna pe un loc care duce direct în Champions League la anul. L-a dorit enorm pe Coutinho pe această ultimă ”turnantă”, dar nu s-a putut pune în calea fericirii brazilianului. Acum Liverpool are nevoie de forțe proaspete, iar Klopp ia în considerare orice post. Așa se face că acum a pus ochii pe Alisson Becker (foto: asroma.com). Brazilianul s-a transferat de la Inter la Roma în 2016 într-o afacere de 8 milioane de euro. 

Colegul lui Lobonț a fost o revelație în actualul sezon din Serie A și a intrat în vederile mai multor cluburi cu nume din Europa, printre care Liverpool și PSG. Italienii sunt dispuși să poarte discuții cu cei interesați de portarul de 25 de ani, jucător pentru care Liverpool e dispusă să plătească 50 milioane de euro! Totuși, sunt șanse mari ca mutarea să se facă la vară, Roma nedorind să renunțe în mijlocul campionatul la cel supranumit ”Pele al portarilor”. 

Ca în fievcare an, Jurgen Klopp nu uită nici de întinerirea echipei. Așa se face că Liverpool l-a transferat pe puștiul Tony Gallacher - un fundaș stânga în vârstă de 18 ani. Gruparea de pe ”Anfield” a plătit celor de la Falkirk 290.000 de euro în schimbul internaționalul scoțian de tineret. Antrenorul german a recunoscut că Gallacher (foto: liverpoolfc.com) face parte dintr-o listă lungă pe care a pregătit-o pentru acest an.

”iPad-ul meu este plin cu nume de jucători din întreaga lume. Și nu mă voi opri din a căuta variante pentru echipă și după încheierea perioadei oficiale de transferări. Dacă totul se termina pe 31 ianuarie, asta nu înseamnă că voi înceta și eu să caut jucători..Fac asta tot timpul! Dar nu pot spune acum exact de ce jucători anume mai avem nevoie”, a declarat Klopp. 

Jurnaliștii englezi au aflat că unul dintre cei doi jucători la care a făcut referire antrenorul lui Liverpool este Javier Pastore. Starul lui PSG nu mai este atât de fericit la Paris și n-ar zice nu unei mutări în Anglia. Argentinianul este considerat de Jurgen Klopp o variantă excelentă pentru înlocuirea lui Emre Can. Și Tottenham și-a manifestat interesul pentru jucătorul lui PSG. Potrivit englezilor de la Metro, ambele grupări din Premier League sunt dispuse să plătească 40 milioane de euro în schimbul lui Pastore (foto: facebook).

Cumpărat de francezi cu 42 milioane de euro în 2011 de la Palermo, Pastore mai are și varianta Inter Milano, având în vedere că a declarat de mai multe ori că i-ar plăcea să revină în Serie A. Presa din Franța are informații că după ce a fost la Liverpool, agentul lui Pastore a luat avionul de Milano pentru a asculta și oferta chinezilor de la Inter. Pastore a bifat 248 de meciuri pentru PSG, pentru care a reușit 44 de goluri și 54 de pase decisive. 

Liverpool se ”lovește” de Inter și în altă afacere. Italienii ar fi acceptat pretențiile financiare exprimate de Daniel Sturridge, iar acum mai lipsește doar acceptul englezilor pentru mutare. Decizie care se pare că a fost luată de șefii grupării de pe ”Anfield”, chiar dacă aceasta îl va supăra pe Klopp. Potrivit presei din Anglia, Sturridge (foto: liverpoolfc.com) se va alătura în zilele următoare lui Inter într-o afacere inițială de împrumut, cu o opțiunea de cumpărare la finalul sezonului în jur de 29 milioane de euro. 

Atacantul în vârstă de 28 de ani a mai fost dorit în această iarnă de Southampton și West Ham, cele două echipe din Premier League dorind și ele să-l împrumute până la finalul actualului sezon. Cele două grupări și-au diminuat însă brusc interesul pentru Sturridge în momentul în care pe fir a intrat și Inter, șefii chinezi ai grupării din Milano fiind dispuși să plătească banii ceruți de Liverpool. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!