Liverpool a semnat cu Van Dijk pentru 80 mil euro! Chelsea pierde un jucător imens

Liverpool a făcut spectacol în penultimul meci din 2017 - trupa lui Jurgen Klopp a distrus-o cu 5-0 acasă pe Swansea și a urcat pe locul 4 în Premier League, la patru puncte de campioana Chelsea (locul 3) și la cinci de Man United (locul 2). La o zi după victoria cu Swansea, clubul de pe ”Anfiled” a anunțat oficial că l-a transferat pe Virgil van Dijk (foto: liverpoolfc.com) de la Southampton. 

80 de milioane de euro a plătit Liverpool în schimbul fundașului olandez, pe care Jurgen Klopp îl vrea la echipă încă de la începutul acestui an. Este primul și, probabil, unul dintre cele mai mari transferuri din această iarnă făcute de cluburile din Anglia - Liverpool a plătit pe Van Dijk cu 50 de milioane de euro peste prețul stabilit de specialiștii de la transfermarkt.de pentru olandez.

La polul opus se află David Luiz. Brazilianul nu mai este atât de fericit la Chelsea și vrea să plece. Iar cele mai recente rapoarte arată un interes concret al Barcelonei pentru jucătorul campioanei Angliei. Luiz a suferit o scădere masivă în evoluție în mandatul lui Antonio Conte și e hotărât să plece de pe ”Stamford Bridge”.

Mutarea pe ”Camp Nou” ar fi una surprinzătoare, în condițiile în care Real Madrid își manifestase prima interesul pentru fotbalistul brazilian. Potrivit presei spaniole, președintele Realului - Florentino Perez se pregătește să facă o ofertă de 70 milioane de euro pentru David Luiz. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!