Liverpool a mărit oferta pentru Mahmoud Dahoud: 30 milioane de euro

Liverpool a revenit pe piaţă cu o super-ofertă pentru Mahmoud Dahoud. Englezii au anunţat că sunt dispuşi să plătească acum 30 de milioane de euro pentru tânărul jucător al Borussiei Monchengladbach. Presa din Anglie scrie că mijlocaşul în vârstă de 20 de ani este dorinţa antrenorului Jurgen Klopp, care a vrut să-l transfere şi în această vară. Atunci, însă, afacerea a picat pentru că Liverpool a oferit "doar" 22 de milioane, dar şi pentru că nemţii îl mai pierduseră pe Granit Xhaka, plecat la Arsenal pentru 40 de milioane de euro. 

Monchengladbach a jucat 18 meciuri în total în acest sezon, dar Mahoud a fost pe teren doar în 9 dintre acestea. Cu el în teren, nemţii au pierdut trei partide, cu Barcelona, Manchester City şi în campionat cu Schalke 04, echipă la care Klopp a mai văzut un jucător intreresant. Puştiul Max Meyer e văzut de antrenorul lui Liverpool o variantă perfectă în atac în lipsa starurilor Firmino sau Daniel Sturridge. 

Liverpool are un început de sezon excelent în Anglia. Trupa lui Jurgen Klopp e lider în Premier League după 11 etape, cu un punct peste locul doi ocupat de Chelsea şi la două distanţă de Manchester City, care încheie podiumul. Arsenal îi suflă în ceafă, de pe locul patru.

 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi