Lista din 2013 cu bonusuri oferite de agentiile de pariuri online pentru pariorii romani

In ultimii ani si-au facut aparitia in mediul online zeci de case de pariuri, care de care cu oferte mai atractive (live stream, live betting, oferta de meciuri cat mai bogata, live support cat mai bun, optiuni de pariere care de care mai diversificate, bonusuri la inregistrare, bonusuri pentru parierea de pe telefonul mobil sau tableta, numeroase metode de depunere) toate in incercarea de a atrage cat mai multi clienti si a-i pastra pe termen lung.

Unul din cei mai importanti astfel de factori este fara indoiala bonusul pentru prima depunere. Din pacate nu toate casele de pariuri au bonusuri destinate pariorilor romani, tot mai multe astfel de agentii incepand sa-si limiteze activitatea pe teritoriul tarii noastre. In paragrafele urmatoare urmeaza sa prezentam un top a caselor de pariuri cu cele mai bune bonusuri la prima depunere pentru pariorii romani, valabile in 2013; dar si bonusuri suplimentare care ar putea fi oferite de aceste agentii.

2.  Unibet (accesati aici site-ul oficial)

50% Pariu fara Risc pana la 150 RON

Plasati un pariu pe un eveniment inainte ca acesta sa inceapa (deci fara pariuri live), iar daca pariul este pierzator, atunci veti primi 50% din valoarea pariului inapoi (in limita a 150 ron). Bonusul trebuie rulat de 12 ori inainte de retragere. Nu exista o cota minima, dar daca cota este sub 1.20 atunci suma pariata pe acel eveniment se va contoriza doar ca 50% din valoarea normala, iar daca este sub 1.10 va conta doar in proportie de 25%.

Exemplu: Ati plasat un pariu de 300 ron pe care l-ati pierdut. Ati primit 150 ron bonus. Trebuie sa rulati suma de 1800 ron. Ati pus un pariu de 100 ron pe o cota de 1.15 ; atunci acesta va fi luat in calcul la rulaj ca si cum ati fi pariat suma de 50 ron.

4. Sportingbet (vezi aici site-ul agentiei)

50% Bonus pana la maxim 100 RON - Depozit minim: 40 ron

Modalitate de rulare: depuneti si veti primi instant bonusul. Suma totala trebuie rulata de minim 5 ori la cote de minim 1.50, in termen de 60 zile. Exemplu: depuneti 100 ron, primiti inca 50 bonus. Trebuie sa rulati suma de 750 ron pentru a putea retrage. Restrictii: depunerile prin Moneybookers sau Neteller nu se califica. Mod de a primi bonus: dupa depunere dati mail la cs at sportingbet.ro cu subiectul "Bonus de prima depunere" si cu userul dumneavoastra.

Care dintre bonusurile prezentate vi se pare cel mai tentant?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi