Lista agenţiilor de pariuri online unde se pot juca bilete live!

Plasarea de pariuri live este unul dintre cele mai mari avantaje oferite de casele de pariuri online şi este criteriul principal care diferenţiază o casă offline de una online. Deşi aproape toate casele de pariuri pe internet oferă astfel de servicii, unele se ridică deasupra celorlalte datorită ofertei de meciuri, opţiunilor de pariere sau timpului de procesare al pariului. În acest articol o să vă arătăm casele de pariuri cu cele mai bune servicii de pariuri live.

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum!

agentii-de-pariuri-oline-unde-puteti-plasa-pariuri-live.png

1. Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015)

Este singura agenţie care vă oferă pariuri pe cornere. Totuşi, acest tip de pariu este disponibil doar la partide foarte importante. În plus are şi cea mai bogată ofertă de pariuri disponibile, dintre agenţiile care mai acceptă români. În acest moment are cel mai bun serviciu de live streaming, oferindu-vă posibilitatea să urmăriţi o partidă în timp ce pariaţi.

2. Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015)

Vă permite să plasaţi pariuri pe intervale de 60 secunde. Astfel, pentru fiecare minut puteţi paria dacă se va acorda un corner, out, lovitură liberă sau se va marca. Însă aveţi grijă cu o astfel opţiune de pariere, pentru că o să fiţi la mila casei de pariuri. De exemplu, dacă pariaţi că va fi un out în intervalul 35:00 – 35:59 şi în ultima secundă mingea iese în afara suprafeţei de joc o să depindeţi de modul de abordare a casei de pariuri. Chiat dacă aveţi dreptate şi agenţia dă deznodământul în defavoarea voastră, o să vă fie aproape imposibil să puteţi dovedi acest lucru. Este mult mai simplu să aduci o dovadă că s-a marcat un gol până într-un anumit minut, decât să dovedeşti că a fost un out până într-o anumită secundă. De asemenea, aceste tipuri de pariuri ţin mai mult de noroc decât de cunoştinţele sportive, astfel că vă sugerăm să le evitaţi. Exceptând acest aspect Sportingbet are o ofertă bună de meciuri disponibile pentru pariere live.

3. Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015)

A treia alternativă dacă doriţi să pariaţi biletul zilei live este netbet.ro. N-are o ofertă de tipuri de pariuri disponibile la fel de vastă precum primele două clasate din top, dar faptul că oferă şi pariuri live cu handicap asiatic este fără doar şi poate un plus pentru ea în comparaţie cu Sportingbet.ro. La capitolul poate fi trecută şi alternativa de a bifa pronosticurile favorite astfel încât acestea să ne apară în prim plan şi să nu fim nevoiţi de fiecare dată să le căutăm în listă.

Toate cele trei agenţii de pariuri recomandate mai sus vă oferă posibilitatea să închideţi pariurile live, dar această opţiune este posibil să nu fie disponibilă chiar la toate meciurile din ofertă.

Ce este bine să ştiţi atunci când pariaţi live:

  • În cazul meciurilor din campionate mici există mereu posibilitatea ca o asemenea partidă să fie scoasă de la live betting în caz că are o desfăşurare ciudată.
  • Evitaţi să plasaţi pariuri la care nu puteţi dovedi deznodământul în cazul vreunei astfel de situaţii
  • Toate cele trei agenţii enumerate mai sus au un timp de procesare al pariului aproape instant, iar câştigurile de pe pariurile decise intră în cont într-un interval de maxim un minut.

Click aici pentru a juca la pariuri live online!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!