Limitarea pariurilor în sumă fixă, șansa unei piețe mai ”curate”

În conformitate cu ultimele recomandări ale Parlamentului britanic, jucătorii vor pierde maxim 500 de lire sterline pentru o sesiune pe terminalele de pariuri fixe. Ministra sporturilor, Tracey Crouch a fost printre cei care au susținut propunerea de limitare la 2 lire sterline pentru fiecare joc pe sloturi - cunoscute sub numele de ”cocaina jocurilor de noroc” în Regatul Unit. 

Ultimele rapoarte au arătat faptul că jucătorii vulnerabili pot fi protejați împotriva pierderilor în sume mari doar prin stabilirea mizei maxime de 2 lire sterline. Altfel, cu păstrarea actualei limite de 30 de lire, consumatorii vor pierde cu mult peste 500 de lire sterline. În 2015-2016, în cele 136.500 de sesiuni, pierderile fiecărui jucătoir au depășit această sumă. Cu toate astea, indicațiile Comisiei pentru jocurile de noroc au fost pentru păstrarea limitei de 30 de lire pe sloturile cu miză fixă (FOBT). 

"Suntem profund îngrijorați de poziția Comisiei pentru jocuri de noroc. Asta înseamnă ca tot mai mulți oameni vor pierde sume din ce în ce mai mari, iar problemele se vor răsfrânge și în familiile acestora”, a declarat John White, unul dintre reprezentanții asociației care a efectuat studiul asupra jocurilor de noroc din Regatul Unit.

Limita de pariere în sumă fixă de 2 lire sterline este susținută de 93 de autorități locale din Marea Britanie, Societatea Regală pentru Sănătate Publică, Biserica Angliei și două treimi dintre parlamentari.

Pariați responsabil! Nu investiți mai mult de 10% din venitul lunar în jocurile de noroc! Nu uitați că nu se poate trăi din această activitate! În cazul în care aveți probleme, nu ezitați să apelați la jocresponsabil.ro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!