Liga I mai încinsă decât pe vremea lui Mitică

 

Deşi dl. Mitică s-a retras la "brutărie" liga pe care a păstorit-o merge înainte. Merge este un fel a spune căci încă mai există o necunoscută, de fapt două Rapid sau Poli Timişoara, aflate încă în cursă să câştige locul declarat vacant momentan în prima divizie. Poli are încredere în justiţie sperând să rezolve cazul din Giuleşti favorabil, adică colegii de sub Grand să combată în liga a 5-a ca proaspeţi falimentari după modelul de succes al celor de la Glasgow Rangers reveniţi rapid pe prima scenă după nici 4 ani din străfundurile fotbalului scoţian.

Rapizii sunt antrenaţi, în ipostaza în care se află, de un administrator judiciar care până mai ieri anuţa iminenta înmormântare şi ca urmare a apărut pe firmament Timişoara. Acum însă s-a schimbat schimbarea căci dl. Moraru ce apare în actele clubului că ar fi finanţator, deşi tocmai această principală sarcină a fost foarte obscur dusă la îndeplinire, a anunţat că fost înfiinţat un Comitet al Creditorilor care să depună la LPF dosarul de înscriere în sezonul 2016-2017 al Ligii I şi asta pornind de la faptul că administratorul, adică lichidatorul de până mai ieri s-a înmuiat şi le-a dat împuternicire, că Rapidul şi-a cătigat dreptul pe gazon să fie printre granzi. Acum se aşteaptă decizia justiţiei care să facă lumină dar asta prin august astfel că până atunci jocurile pe care ori unii, ori alţii le-ar avea de disputat intră şi ele în insolvenţă, la noi ca la nimeni.

Cert este un fapt că giuleştenii, ăia patru care mai au contract se încălzesc cu mingea singuri căci antrenorul Dan Alexa şi-a lăsat ieri poza în galeria foştilor:

"Mi-am anunţat jucătorii că a fost ultima mea zi la Rapid şi, practic, şi pentru mulţi dintre ei. Am vrut să plec ultimul de aici, am avut speranţe, dar e clar că nu se mai poate continua. Am puterea să mă uit în ochii oricărui suporter. Le mulțumesc tuturor celor care au rămas alături de mine chiar dacă nu mai aveau contracte".

Pentru a mai rotunji lotul măcar până la 11 regulamentari nu există încă speranţe, Rapidul neputând să facă achiziţii deci în caz de succes la tribunal evoluând acum cu titularii Raul Costin, Nicolae Vasile, Saifeddine Alami şi Cristian Raiciu, unul în poartă şi restul răsfiraţi strategic în apărare, la mijloc şi în atac până când eventual se va deschide robinetul la transferuri.

Dar până când vom afla cine va completa meniul Ligii ne putem delecta pariind pe cele două partide ce demarează actualul sezon al fotbalului românesc probându-ne intuiţia fie la Voluntari vs Viitorul, un duel coordonat din culise de binomul Sorin Popescu şi Flocea... pardon, Florin Marin versus Hagi & CO la care aş risca pe mâna viitorimii iar la olteni Pandurii vs Craiova, recte Petre Grigoraş împotriva lui Gigi Mulţescu la care îi las pe alţii mai curajoşi să se exprime asupra acestei afaceri în "familie" cu prazul pe masă ce se va consuma la Turnu, că la pandurii acasă este încă renovare.

 

Vezi recomandarea PariuriX în alegerea agenției de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi