Liga Campionilor şi Europa League 5-7 aprilie 2016; vezi cum poţi câştiga mai mult ca de obicei!

Ca parior îţi doreşti întotdeauna să câştigi mai mult şi eşti conştient că şi cel mai mic plus contează pe termen lung. Tocmai de aceea m-am gândit să-ţi prezint acum modul în care poţi beneficia de câştiguri mai mari, jucând la pariuri online. N-o să povestesc despre bonusuri pariuri la prima depunere pentru că foarte probabil ai cont la principalele case de pariuri online şi nu te vei mai putea bucura de acestea. În schimb o să-ţi explic cum poţi câştiga mai mult la biletele multiple.

Marţi şi miercuri sunt programate sferturile de finală din Champions League, iar joi avem partidele din Europa League, toate contând pentru prima manşă. Aşadar dacă doreşti să joci un bilet multiplu format doar din pronosticuri Liga Campionilor sau ponturi pariuri Liga Europa pentru meciuri din cupe europene acesta poate avea până la 8 selecţii.

Pariu acumulator la Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015)

bonus-acumulator-netbet.JPG

Plasează un bilet cu minim 6 pronosticuri la netbet.ro şi beneficiezi o sporire a câştigurilor. Pentru un bilet cu 6 selecţii bonusul este de 5% din câştig, pentru un bilet cu 7 pronosticuri acest bonus este de 10%, iar pentru un bilet care să conţină toate cele opt pronosticuri din manşa tur a sferturilor de finală din cupele europene bonusul este de 15%. Procentul creşte dacă alegi şi alte ponturi fotbal, după cum poţi vedea şi în imaginea de mai sus. Suma suplimentară va fi adăugată sub formă de bani cash, neavând condiţii de rulaj.

Pentru a primi bonusul trebuie să trimiţi un e-mail la adresa contact@netbet.com cu subiectul "PARIU ACUMULATOR", în care să menţionezi numele de utilizator şi ID-ul pariului câştigător.

Miza pariului trebuie să fie de minim 20 RON, iar fiecare pronostic de pe bilet trebuie să aibă cota minimă 1.25. Bonusul se acordă ca procent din câştigul total.

Bonusul acumulator la Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015)

bonus-acumulator-sportingbet.JPG

Sportingbet.ro acordă şi ea bonusuri pentru pariurile multiple, începând cu chiar trei evenimente. Diferenţa faţă de Netbet este că aici suma este rambursată sub formă de bonus şi această rambursare este de maxim 400 RON pe săptămână.

Pentru a primi bonusul este nevoie să intri pe sportingbet.ro pe pagina "Bonusul acumulator" şi să dai click pe butonul VREAU BONUS! din acea pagină. Bonusul se acordă ca procent din profit (câştig - miză)

Sportingbet.ro oferă un bonus de 10% din câştiguri la bilete cu 3 selecţii, de 15% pentru bilete cu 4 selecţii, 20% la 5 selecţii, 25% la şase selecţii, 30% la şapte selecţii şi 35% pentru un bilet cu opt sau mai multe selecţii. Toate pronosticurile trebuie să fie din fotbal şi tenis şi fiecare trebuie să aibă cota minimă 1.2.

Nu pot să nu închei această parte a articolului fără să vă spun că atât la Sportingbet, cât şi la Netbet dacă nu aveţi deja cont vă puteţi bucura de un bonus exclusiv PariuriX la prima depunere, primul pariu 100% fără risc până la 300 RON la sportingbet.ro şi bonus 100% din prima depunere până la 300 RON, la netbet.ro

Cât de mari sunt diferenţele la câştig datorită acestor două bonusuri, comparativ cu parierea aceloraşi bilete la alte case de pariuri?

Diferenţele sunt destul de evidente. Puteţi verifica şi singuri. Intraţi pe sportingbet.ro sau netbet.ro şi făceţi-vă biletul zilei pe care aveţi de gând să-l jucaţi în zilele următoare la meciurile din cupele europene. Adăugaţi şi bonusul (care la netbet.ro reţineţi că este cash, fără condiţii de rulaj) Apoi intraţi pe site-ul agenţiei la care jucaţi de obicei biletul offline şi vedeţi cam care este diferenţa dintre cele două câştiguri.

Asigurare pentru pariurile multiple pierdute pe un singur meci

Aş mai adăuga faptul că la efortuna.ro (D. ONJN 2159 / 28.08.2015) îţi este rambursată miza dacă biletul tău conţine patru selecţii şi doar una singură este pierdută. Miza maximă care este returnată este de 10 RON iar pentru ca un bilet să fie eligibil pentru promoţie trebuie ca fiecare pronostic să aibă cota minimă 1.40.

De asemenea, la pokerstars.com (D. ONJN 2165 / 28.08.2015) primeşti miza înapoi până la 50 de dolari dacă pierzi pe un singur meci un bilet format din minim şase pronosticuri, fiecare având cota minimă de 1.20.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi