Liga Campionilor 2015/16 – cum pariem pe câştigătoarea noii ediţii?

Pariurile pe evenimente viitoare sunt foarte des întâlnite în ultimul timp şi pasionaţii jocurilor de noroc sunt atraşi de cotele foarte mari. Acest tip de pariu îl găseşti în special la agenţiile online şi poţi paria pe câştigătoarea Ligii Campionilor, câştigătorul unui turneu de tenis, câştigătoarea campionatului într-o tară şi multe altele, înainte de începerea competiţiei dar şi pe parcursul ei.

În continuarea acestui articol voi încerca să prezint pariul tip “Liga Campionilor 2015/2016 - Câştigător” şi voi evidenţia câteva elemente demne de luat în seamă înainte de a plasa un astfel de pariu. Chiar dacă şi unele agenţii de cartier oferă o astfel de posibilitate de pariere, îţi recomand să alegi agenţiile online, deoarece vei evita acel comision destul de mare, vei avea o imagine reală asupra cotelor şi un control mai bun al mizelor.

Pariază pe Liga Campionilor direct de pe mobil sau tabletă!

Cunoaşterea pieţei

În mod cert trebuie să te informezi în prealabil despre cele mai importante echipe din competiţie, mai ales în această perioadă dintre sezoane, când se pot produce multe schimbări atât în componenţa echipelor cât şi pe băncile tehnice. Schimbările de antrenori, transferurile sau problemele financiare, toate pot influenţa parcursul formaţiilor. Primul pas este alegerea unui număr de 4 sau 5 echipe, care sunt cele mai îndreptăţite la câştigarea trofeului.

Testarea pieţei şi înţelegerea cotelor

Este foarte important să cunoşti piaţa de pariuri online înainte de a plasa un astfel de pariu, deoarece cotele diferă de la un operator la altul. Îţi ia foarte puţin timp să evidenţiezi cotele cele mai mari, însă această activitate se va dovedi cea mai importantă pentru orice tip de pariu.

Pentru Liga Campionilor 2015/2016, operatorii de pariuri online au introdus deja în ofertă pariul menţionat şi o să vezi cote extrem de atractive. Pariuri X îţi recomandă aceste case pariuri online şi vei observa imediat o diferenţă a cotelor.

Spre exemplu, Barcelona are o variaţie a cotei între 3.70 şi 4.35, Bayern Munchen între 5.20 şi 6.00, iar Real Madrid între 5.20 şi 6.50. Variaţia este impresionantă în cazul lui Chelsea, între 6.40 şi 9.00.

Mulţi fani fac greşeala să parieze mulţi bani pe echipa lor favorită, fără o analiză în prealabil şi asta duce la schimbarea cotelor pe parcursul competiţiei.

Plasarea pariurilor

După ce ai stabilit pe ce echipe vei merge şi ai identificat cotele, în mod natural o să treci la plasarea pariurilor pe cotele cele mai mari din ofertele analizate.

De exemplu, după analizarea în detaliu a tuturor factorilor evidenţiaţi mai sus, eu m-aşi opri asupra a cinci echipe, dintre care cred că se va alege câştigătoarea ediţiei 2015/2016 a Ligii Campionilor : Barcelona (cotă maximă 4.35), Bayern Munchen (6.00), Real Madrid (6.50), Chelsea (9.00) şi PSG (17.00), care în acelaşi timp sunt principalele favorite la majoritatea operatorilor online de pariuri.

Voi porni cu o bancă de 10 unităţi, pe care o voi împărţi în 5 părţi după cum urmează : 3u Barcelona, 2u Bayern Munchen, 2.5u Real Madrid, 1.5u Chelsea, 1u PSG. La un simplu calcul o să observi că orice pariu câştigat va aduce un profit între 3.05 şi 7 unităţi.

Totuşi, poate acest pariu ţi se pare periculos şi vei spune că mai sunt în competiţie alte 27 de echipe care pot da peste cap alegerile tale. Dacă priveşti spre statistici, vei observa că Liga Campionilor este de obicei câştigată de una dintre primele favorite, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimii ani. Au apărut însă şi excepţii de la regulă (Inter în 2010 sau Porto în 2004), însă faţă de acele perioade fotbalul este acum mult mai dezechilibrat şi marile puteri din Europa au strâns toate valorile. Este aşadar aproape imposibil să asistăm la o surpriză de proporţii.

Dar, poţi totuşi extinde numărul de echipe pe care să pariezi, însă vei avea nevoie de o bancă mai mare.

Poţi porni cu 40 de unităţi şi să adaugi Manchester City (cotă maximă 18), Juventus (19), Atletico Madrid (20), Manchester United (21), Arsenal (26) şi Sevilla (71). Banca o poţi împărţi de exemplu după cum urmează : 9u Barcelona, 7u Bayern Munchen, 7u Real Madrid, 5u Chelsea, 2u PSG, 2u Manchester City, 2u Juventus, 2u Atletico Madrid, 2u Manchester United, 1.5u Arsenal şi 0.5u Sevilla. Profitul tău va fi între 4 şi 15 unităţi.

Concluzii finale

Statisticile din ultimii ani sunt în favoarea acestui tip de pariu, iar cotele sunt printre cele mai atractive. Totuşi, niciodată n-o să găsim cotele prezentate mai sus în oferta aceluiaşi operator de pariuri online, aşa că o studiere atentă a pieţei este primordială. În funcţie de banca de care dispui îţi poţi ajusta singur mizele şi numărul de echipe, pe acest pariu care se poate dovedi de succes în timp.

Mulţi pasionaţi al jocurilor de noroc se feresc de pariurile pe termen lung pe Liga Campionilor, deoarece timpul de aşteptare poate depăşi şase luni, iar ei vizează câştiguri imediate. Cunoscătorii ştiu însă că acestea pot fi extrem de profitabile şi pot aduce câştiguri sigure.

Poţi dezvolta chiar şi o strategie pe acest gen de pariuri, la turneele săptămânale de tenis, de snooker sau orice alt sport care se încadrează în acelaşi tipar.

Click aici pentru a paria online, vezi ce bonus te aşteaptă!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii