Liga Campionilor – ce pronosticuri predomină în ultimele sezoane!

liga-campionilor-2.jpg

Liga Campionilor – află de la PariuriX.com ce pronosticuri predomină în ultimele sezoane! Ia în considerare că acest articol a fost scris la începutul sezonului 2015 - 2016, deci o parte din informațiile prezentate aici ar putea să nu mai fie de actualitate.

 

Lucruri importante de știut despre tururile preliminare

Liga Campionilor a pornit deja la drum în sezonul 2015-2016 şi bineînţeles startul a fost dat de meciurile din tururile preliminare. În continuare voi încerca să vă prezint câteva aspecte demne de luat în seamă la aceste jocuri de început, pe care putem dezvolta o strategie de pariere pentru a evita surprizele neplăcute atât de des întâlnite.

Pariază acum pe meciurile din Champions League!

Dacă în primele astfel de tururi vedeam de obicei meciuri dezechilibrate, cu reuşite multe şi uneori diferenţe chiar de 7,8 goluri, trebuie ţinut cont de faptul că valorile în fotbal încep să se egalizeze iar diferanţa între echipe nu mai este atât de evidentă. Asta s-a văzut şi în aceste zile la meciurile din competiţiile europene intercluburi. Mirajul Ligii Campionilor atrage echipe din ţări cu un fotbal mai puţin dezvoltat, care în debutul sezonului se concentrează exclusiv pe această competiţie şi pot furniza uneori surprize. În urma unei analize detaliate a sezoanelor precedente din Liga Campionilor au ieşit în evidenţă câteva aspecte şi tipuri de pariuri care predomină în tururile de calificare, care cu siguranţă te vor ajuta în alegerea strategiei de pariere la meciurile ce vor urma.

 

Tipurile de pariuri indicate

Mai jos poţi vedea câteva statistici foarte interesante din ultimele sezoane de Liga Campionilor şi ce rezultate au predominat.

Sub 2.5 goluri este primul astfel de pariu pe care eu aşi miza, deoarece este începutul sezonului şi majoritatea echipelor favorite încă nu îşi găsesc ritmul. Mă bazez însă în special pe statisticile din ultimii ani, în care am observat că numărul meciurilor încheiate cu cel mult două reuşite este în creştere de la an la an. In 2013/2014 a fost de 55%, iar in ediţia trecută de 60%. CLICK AICI pentru a afla totul despre pariurile de tip under / over.


Nu trebuie să te sperie numele echipelor, pentru că în perioada analizată am văzut echipe precum Lyon, Real Sociedad, FC Basel, Schalke, Celtic sau Arsenal, implicate în meciuri cu puţine reuşite. Poţi alege acest pronostic în special în deplasările acestor formaţii, unde de obicei întâlnesc adversari care se axează pe un joc defensiv. Se poate observa imediat că procentajul partidelor de “under 2,5” creşte de la an la an, iar în 2015 din cele patru dispute două s-au încheiat fără goluri iar celelalte au fost la limită, aşa că procentajul poate fi depăşit în viitor. Poţi găsi acest tip de pariu la cote destul de tentante, care la multe partide poate trece chiar de 2.00.

Rezultatul de egalitate la pauză este foarte întâlnit în tururile preliminare din Liga Campionilor, iar acest aspect este ilustrat şi în graficul de mai jos. Numărul remizelor după primele 45 de minute de joc este foarte mare şi procentajul creşte şi el în fiecare sezon, cu mari şanse ca în această ediţie să ajungă la 50%. Trebuie menţionat că s-a continuat pe aceeaşi linie şi la primele meciuri din sezonul curent, iar trei din cele patru dispute se încadrează în acest tipar.


Cota pentru un astfel de pariu trece mereu de 2.00 şi creşte foarte mult în funcţie de numele echipei favorite. Predispuse pentru acest gen de întâlniri sunt în special echipele din estul Europei, cele nordice şi la fel ca în cazul pariului tip “total goluri”, nu trebuie să te uiţi la numele echipelor. 

Nu marchează ambele echipe pare a fi cel mai sigur pariu conform statisticilor din ultimele sezoane. Deşi majoritatea pariorilor tind să mizeze pe goluri de ambele părţi, graficul prezentat dă peste cap aceste pronosticuri. În sezonul 2013/2014 doar 39% dintre meciuri s-au încheiat cu goluri în ambele porţi, iar în ediţia trecută doar 33%. În acest an din cele patru jocuri două au fost remize "albe", aşa că şi acest procentaj este în creştere de la sezon la sezon. 

Recomand să citești acest ghid pentru a vedea cum se analizează corect un meci pentru a câștiga la pariuri sportive: https://pariurix.com/ce-analize-trebuie-sa-faci-atunci-cand-joci-la-pariuri-sportive-pentru-a-castiga.html


Statisticile prezentate cu siguranţă te vor ajuta la meciurile următoare din Liga Campionilor, competiţie care este abia la început şi n-a trecut încă de prima fază a calificărilor. Urmează încă trei tururi preliminare, în care cu puţină atenţie poţi evita surprizele neplăcute. Fie că pariezi bilete combinate sau pe evenimente single, fie că alegi o anumită strategie pe care o urmezi cu stricteţe, pariurile indicate mai sus par a fi cele mai bune opţiuni de la care să porneşti.

În secţiunea Ponturi Liga Campionilor participanţii la concursul de pronosticuri, dar şi tipsterii din echipa PariuriX vă vor oferi pronosticuri pentru toate jocurile din ediţia curentă a Ligii Campionilor. 

Pe forumul de discuţii PariuriX despre Liga Campionilor te aşteptăm să analizăm meciurile din cea mai puternică competiţie fotbalistică inter-cluburi.

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi