Liga Campionilor - ce posturi din România transmit meciuri şi cum putem vedea toate jocurile live online!

Odată cu startul noii ediţii a Ligii Campionilor iubitorii fotbalului spectacol din România se întreabă unde-i pot vedea la lucru pe Messi, Ronaldo, Moţi etc. Din păcate o mare parte dintre noi va trebui să ne mulţumim cu vizionarea jocurilor din Champions League doar pe internet, pe site-urile de live streaming.

În fiecare zi cu meciuri în Liga Campionilor vom avea live la TV patru jocuri pe canalele Dolce Sport. În plus, unul dintre meciurile de marţi va fi difuzat în direct şi pe PRO TV, acesta fiind de altfel singurul joc care poate fi văzut la nivelul întregii ţări.

În cazul în care nu eşti abonat Dolce şi vrei să vezi meciuri live online din Liga Campionilor nu trebuie decât să accesezi site-ul rojadirecta.me. Ai acolo o listă cu evenimente sportive ce pot fi urmărite live video. Dai click pe meciul care te interesează şi-ţi va fi afişată o listă precum cea din imaginea de mai jos. Accesează linkuri care au în dreptul lor cuvântul "web" şi cu siguranţă vei găsi măcar unul care să funcţioneze fără delay. Sfatul meu este să ai un Add block instalat la browser pentru a evita "ploaia" de reclame.

rojadirecta.jpg

În cazul în care nu vrei neapărat să vezi un meci, ci doar să afli dacă se întâmplă ceva important (inclusiv cornere, cartonaşe, schimbări) atunci sfatul meu este să deschizi în browser pagina de pariuri live a meciului respectiv de pe site-ul sportingbet.ro, agenţie care de când a implementat softul existent şi pe Bwin oferă statistici detaliate pentru fiecare meci disponibil pentru pariere.

 

De peste 20 de ani pariurile online evolueazã. Vezi care este cea mai apreciatã agenție!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi