Liga Campionilor 2015/2016 - pariuri pe termen lung la Unibet

Cunoaştem cele mai bune opt echipe din fotbalul de club european şi deja ne putem face o idee despre ceea ce s-ar putea întâmpla în continuare. Astfel casele de pariuri online ne propun pariuri pe termen lung care mai de care mai diverse. Cea mai bogată ofertă o avem la Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015). Dacă doreşti să vezi oferta completă pentru un anumit tip de pariu pe care-l prezint nu trebuie decât să intri pe site-ul casei de pariuri în secţiunea Liga Campionilor. Toate pariurile prezentate mai jos pot fi jucate până pe 18 martie la ora 13.

liga-campionilor-unibet.jpg

Înainte să trec la prezentarea pariurilor vreau să-ţi spun că la Unibet.ro beneficiezi de o ofertă EXCLUSIVĂ dacă te înregistrezi accesând un link din acest articol: primul pariu este 100% fără riscuri până la 150 RON, în loc de 50% până la 150 RON!

PSG să câştige Liga Campionilor @ 8.50

Francezii pornesc cu şansa a patra în opinia caselor de pariuri, principala favorită fiind Barcelona. La polul opus Benfica are cota 91 pentru un triumf surprinzător şi cota 5.50 pentru accederea în finală.

Robert Lewandowski să fie golgheterul competiţiei @ 10

Polonezul porneşte cu a doua şansă, mare favorit fiind Cristiano Ronaldo. Portughezul a marcat 13 goluri, iar Lewandowski doar opt. În funcţie de tragerea la sorţi de mâine s-ar putea ca aceste cote să se mai echilibreze un pic, dacă de exemplu Real ar cădea cu Atletico, iar Bayern cu Wolfsburg.

Neymar va oferi cele mai multe pase de gol @ 3.50

În prezent sunt trei jucători care au câte cinci assist-uri, Kingsley Coman, Neymar şi Alexis Sanchez. Ultimul este ieşit din competiţie iar dintre Coman şi Neymr aş înclina balanţa către brazilian. Zlatan Ibrahimovic are patru pase decisive şi o cotă de 21 pentru a fi cel mai bun pasator din ediţia curentă a Ligii Campionilor.

Thomas Muller va marca cele mai multe goluri pentru Bayern Munchen @ 3.00

Spuneam că Lewandowski are opt reuşite, în timp ce Muller are cu una mai puţin, aşa că această cotă de 3 ar putea fi atacată.

De asemenea se mai poate paria pentru cel mai bun marcator al următoarelor echipe: Barcelona (Messi şi Suarez au cote apropiate), PSG (Ibrahimovic este favorit, cu Di Maria şi Cavani în urma sa), Real Madrid (nu există dubiu aici, Ronaldo având cota 1.01).

Real Madrid să fie eliminată în semifinale @ 3.00

Surprinzător agenţiile de pariuri consideră că Real are cele mai mari şanse să fie eliminată în sferturi (cota 2.45)

Se mai poate paria şi pe etapa eliminării celor de la PSG.

O echipă din Spania va câştiga Liga Campionilor @ 1.60

Cu Real, Atletico şi Barcelona este pe undeva normală această cotă. Germanii au mai rămas cu Wolsfburg şi Bayern Munchen, fiind oferită o cotă de 3.7 pentru ca una din aceste formaţii să cucerească laurii.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi