Liga 1 live online, dar şi pe mai multe posturi TV!

Actualizare iulie 2017:

Articolul acesta face referire la sezonul competițional 2015 / 2016. La începutul sezonului 2017 / 2018, campionatul intern poartă numele de ”Liga 1 Betano” și poate fi urmărit pe canalele Digi Sport, Dolce Sport și Look TV, dar și la această casă de pariuri online. Pentru mai multe informații în acest sens te invit să accesezi ACEST ARTICOL.

 

Articolul inițial:

Cea de a 98-a ediţie a Ligii 1 va debuta vineri, noul sezon competiţtional aducând o găselniţă nouă prin introducerea sistemului play-off - play-out. La fel ca în fiecare an, Liga 1 va putea fi urmărită fie pe micile ecrane, fie pe internet, iar cea din urmă variantă pare să fie preferată de mulţi pariori în ultimii ani de zile. 

Click aici pentru a paria live pe meciurile din Liga 1!

liga-1-live-online.JPG

Unde putem urmări meciurile din Liga 1?

 
Liga 1 La TV

La fel ca în sezoanele anterioare, Liga 1 poate fi urmărită la televizor pe mai multe posturi, oferind posibilitatea tuturor să vizioneze jocurile în funcţie de reţeaua la care este abonat. Astfel DigiSport (pentru abonaţii RCS RDS) şi Dolce Sport (pentru abonaţii Telekom) vor transmite toate partidele acestui sezon, la fel ca şi Look TV / Look Plus.  În plus de curând Antena 1 a achiziţionat drepturile TV pentru cel mai interesant meci al rundei. 

Liga 1 live online

Cei care nu pot urmări Liga 1 la TV din diverse motive au ca alternativă site-urile de meciurile live online. Pentru a viziona un meci live pe internet trebuie să accesaţi link-ul de mai sus, să căutaţi meciul dorit în listă şi să daţi click pe el. Apoi o să vă fie afişată o listă precum cea din imaginea de mai jos. Dacă daţi click pe link-urile care au în faţa semnul de la Adobe Flash, atunci veţi putea vedea acel meci chiar pe un site de live streaming. Acolo unde acel semn lipseşte foarte probabil veţi avea nevoie de un program auxiliar (în general Sopcast) pentru a vedea un joc din Liga 1 live online. 

liga-1.JPG

Avantajele şi dezavantajele vizionării partidelor în format online

Marele avantaj al urmăririi meciurilor în format online este comoditatea şi faptul că pariorii îşi pot împărţii ecranul calculatoarelor între live streaming şi casa de pariuri la care doresc să plaseze pariurile. 

La capitolul dezavantaje putem nota o calitate mai proastă a live streaming-ului care nu întotdeauna este în format HD şi eventual căderea conexiunii la internet, lucruri care-i perturbă şi-i deranjează pe cei care aleg cea din urmă metodă de urmărire a partidelor din Liga 1.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi