Liga 1 fără emoții la Fortuna - ești rambursat dacă pariurile tale sunt pierzătoare!

Pariază pe Liga 1 fără emoții la Fortuna - ești rambursat dacă pariurile tale pe campionatul românesc sunt pierzătoare! Pe vremuri casele de pariuri online nu prea ofereau promoții speciale pe prima ligă de fotbal din România, dar de când piața jocurilor de noroc a fost reglementată, acets lucru s-a schimbat pentru că operatorii se axează mai mult pe nevoile pariorilor români. De aceea odată cu începerea sezonului 2016 / 2017 din România Liga 1 Fortuna Bet (D. 2159/28.08.2015) a venit cu o promoție de nerefuzat:  

Pariază pe Liga 1 la Fortuna, iar dacă pariul tău este pierzător primești înapoi jumătate din banii mizați în limita a 50RON. Banii sunt oferiți sub forma unui freebet! Poți profita de pe urma acestei promoții de maxim 10 ori!

efortuna-liga-1.png

Cum pot profita de pe urma promoției?

Promoția este valabilă atât pentru pariuri single cât și multiple. Însă regula de bază este aceea ca toate selecțille de pe bilet să fie doar din campionatul României. Nu există o cotă minimă pe care să trebuiască să pariezi și nici un termen limită până când această promoție este valabilă.

Pentru a profita la maxim de pe urma promoției va trebui să pui minim 100RON pe pariu, deoarece doar așa poți beneficia de bonusul de 50RON în cazul în care pariul tău este pierzător. Totuși poți paria orice sume dorești indiferent cât de mici sunt ele deoarece nu există limite din acest punct de vedere.

Cum pot folosi freebet-ul?

Un freebet este valabil timp de 14 zile din momentul acordării, poate fi folosit doar pe meciuri din România Liga 1, și doar integral (nu poate fi împărțit în mai multe pariuri). Îl poți utiliza pe orice cote dorești dar nu mai mari de 8.00.Dacă un pariu plasat cu un freebet este câștigător, vei primi pe cont doar profitul nu și miza, iar respectiva sumă nu este supusă vreunei condiții de rulaj.

Exemplu

Să presupunem că ai pariat 100RON pe un meci din Liga 1, dar pariul a fost pierzător. Tu primești un freebet de 50RON pe care îl folosești pe o cotă de 2.20, iar pariul este câștigător. Pe cont vei primi suma de 60RON (50 * 2.2 - 50) ce poate fi retrasă sau utilizată în orice mod dorești.

Deschide un cont acumla Fortuna și primești un pariu gratuit de 50 RON + bonus de până la 1.000 RON!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi