Liga 1 devine de astăzi Liga 1 Betano!

Liga 1 din România are începând de luni 17 iulie 2017 un nou sponsor oficial. Este vorba de casa de pariuri online Betano, care va fi partenerul principal al primului eșalon fotbalistic din România pentru sezoanele 2017 / 2018 și 2018 / 2019. Asta înseamnă că începând de astăzi campionatul nostru poartă numele de Liga 1 Betano!

După ce săptămâna trecută agenția de pariuri sportive betano.ro a devenit partenerul oficial al celei mai iubite echipe din Oltenia, CS U Craiova (detalii aici), astăzi cunoscutul operator de jocuri de noroc a dat o nouă lovitură de imagine. Cei de la Betano (L1170664W000663), în colaborare cu Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), au anunțat încheierea parteneriatului prin care primul eșalon fotbalistic de la noi din țară va purta numele de Liga 1 Betano în următoarele două ediții de campionat (2017/2018 și 2018/2019). Această veste este cu atât mai importantă cu cât actualul sezon este unul special, el fiind sezonul centenar al Ligii 1.

Cu ocazia încheierii acestei colaborări, atât casa de pariuri Betano cât și LPF au emis comunicate de presă pe care le voi prezenta mai jos. 

 

Comunicat de presă Betano

Betano.com, operator internațional de jocuri  online și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și au anunțat astăzi, 17 iulie 2017, încheierea parteneriatului pentru Liga 1, care se va numi „Liga 1 Betano” pentru următoarele două sezoane, 2017/2018 și 2018/2019.

Ediția 2017/2018 marchează sezonul cu numărul 100 din istorie, o bornă importantă pe care LPF o va sărbători alături de Betano.com și fanii fotbalului.

Ca urmare a parteneriatului dintre LPF și Betano.com, „Liga 1 Betano” aduce în România o nouă identitate vizuală a campionatului național de fotbal,  dar păstrând, în același timp, patrimoniul unic al ligii. Astfel, noul logo este special creat să rezoneze cu „microbiștii” de toate vârstele, având integrat stindardul de luptă al strămoșilor noștrii, dacii.

Betano.com este mândru că poate participa activ pe prima scenă a fotbalului românesc, ca sponsor al Ligii Profesiniste de Fotbal. Așa cum se știe, recent Betano.com a devenit și partener principal al Universității Craiova.

De pe urma acestor colaborări solide din sportul românesc, considerăm că au de câștigat cluburile de fotbal, suporterii lor și, bineînțeles, imaginea și mândria României de a fi competitivă în fotbal pe plan intern și internațional.

Joacă acum la Betano! Te așteaptă o ofertă bogată pe Liga 1 Betano, dar și un bonus atractiv de bun venit de până la 500RON ce poate fi utilizat atât la pariuri cât și la casino!

 

Comunicat de presă Liga Profesionistă de Fotbal (LPF)

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și Betano.com, operator internațional de gaming online, anunță încheierea parteneriatului pentru Liga 1, care devine astfel “Liga 1 Betano” pentru urmatoarele două sezoane (2017-2018 și 2018-2019).

Sezonul 2017-2018 este al 100-lea din istorie, o bornă importantă pe care LPF o va sărbători alături de Betano.com și fanii fotbalului.

Ca urmare a acestui parteneriat, “Liga 1 Betano” aduce în România o nouă identitate vizuală a campionatului național de fotbal, păstrând, în același timp, patrimoniul unic al ligii. Astfel, noul logo este special creat să rezoneze cu microbiștii de toate vârstele, având integrat stindardul de luptă al strămoșilor daci.

LPF și Betano.com îi invită pe iubitorii fotbalului să se bucure de noul sezon și să urmărească îndeaproape evoluția acestuia.

Deschide cont și pariază la Betano, una dintre cele mai bune agenții de pariuri sportive din România și partener oficial Liga 1!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!