Liber la pariuri sportive virtuale în New Jersey. Ce decizie mai așteaptă americanii

Compania deținătoare a site-ului de jocuri de noroc PlaySugarHouse.com a devenit prima din SUA care permite jucătorilor să parieze bani reali on-line pe rezultatul evenimentelor sportive virtuale. Rush Street Interactive, din Chicago, a primit aprobarea de la autoritățile de reglementare din New Jersey pentru această activitate care se referă la pariuri online pe fotbalul, cursele de cai și câini, dar și competițiile cu mașini.

Site-ul și aplicația mobilă au fost lansate la sfârșitul săptămânii trecute și sunt disponibile numai persoanelor fizice din New Jersey. Aprobarea vine cu o lună înainte ca judecătorii Curții Supreme a Statelor Unite să facă primele audieri în dosarul legalizării pariurilor sportive în cele 46 de state ale țării în care acest lucru este interzis în prezent.

Președintele companiei, Richard Schwartz a declarat că măsura reprezintă o măsură necesară în perspectiva legalizării la nivel general a pariurilor sportive. "Evenimentele sunt generate de calculator și nu se bazează pe nicio competiție desfășurată live”, a declarat Schwartz. Tehnologia există deja în unele cazinouri din Nevada și este utilizată pe scară largă în întreaga Europă. Dar aceasta este prima dată când va fi disponibilă on-line în SUA.

Schwartz a mai spus că pariurile sportive virtuale sunt populare în Europa și că ele pot reprezenta până la 20% din veniturile operatorilor sportivi. "Ne așteptăm la aceleași rezultate pe piața din New Jersey. Pariurile sportive virtuale sunt folosite efectiv pentru a umple timpul între curse și în perioadele în care nu există evenimente sportive în timp real”.

Inspired Entertainment a creat produsul în așa fel încât să existe un mare câștigător la fiecare eveniment. Este aproximativ aceeași tehnologie folosită în cazul sloturilor și care a fost testată de Autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc din New Jersey înainte ca activitatea să fie aprobată. 

Fotbalul este primul joc de echipă virtual care va fi pus la dispoziție clienților, urmând ca în scurt timp în oferta operatorului să intre și alte sporturi. Rush Street Interactive intenționează să păstreze jocurile virtuale chiar dacă autoritățile din SUA vor legaliza pariurile sportive reale.

Pariază pe sporturi virtuale la aceste case de pariuri online recomandate!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi