Leonardo Bonucci, la un pas de Chelsea! Se va reîntâlni cu Max Allegri!

Cel mai nemulțumit de campania de transferuri din vară a fost Antonio Conte, pentru care pierderea lui Lukaku a reprezentat cea mai grea lovitură. Acum, italianul încearcă să recupereze terenul pierdut în fața marilor rivale și să se ”betoneze” pe posturi cheie. Astfel, presa din Anglia anunță că Leonardo Bonucci este la un pas să semneze un contract cu gruparea de pe ”Stamford Bridge”.

Potrivit rapoartelor, Bonucci (foto: facebook) este încântat să lucreze din nou cu omul cu care s-a înțeles atât de bine la Juventus și i-a informat deja pe șefii lui Milan despre intențiile lui. "Am fost antrenat de niște antrenori minunați. Fiecare dintre ei mi-a dat ceva, dar cel mai bun și managerul care mi-a oferit cel mai mult este Conte. Aș putea lucra în fiecare zi cu el și nu m-aș plictisi”, declara Bonucci în urmă cu doar câteva zile.

AC Milan a luat în serios declarațiile lui Bonucci și șefii echipei de pe ”San Siro” au început să caute un înlocuitor pentru el în defensivă. Conte îl vrea și pe Alex Sandro, de la Juve, dar campionii Italiei îi ține în joc de glezne pe englezi. Bonucci (foto: facebook) a fost considerat cel mai bun fundaș central al sezonului trecut din Serie A.

Excelent în apărare și capabil să lanseze atacuri periculoase din spate, jucătorul de 30 de ani va reprezenta cu siguranță un mare plus pentru Chelsea. Iar jurnaliștii englezi consideră că Bonucci ar fi de departe cel mai bun apărător din Premier League. Potrivit ultimelor informații, Juventus nu va renunța la el pentru mai puțin de 50 milioane de euro. 

Dacă se va transfera la Londra, Bonucci va lucra cu Antonio Conte doar până la vară! Presa din Anglia a aruncat ”bomba” iernii și scrie că Abramovici nu-l mai vrea pe Conte la Chelsea. Deși mai are contract un an cu gruparea de pe ”Stamford Bridge”, italianul nu mai este dorit pe banca echipei. Iar miliardarul rus ar fi găsit deja înlocuitorul perfect. 

Daily Mail scrie că principal favorit să-l înlocuiască pe Conte este Max Allegri! Iar italienii de la Corriere dello Sport  confirmă că antrenorul lui Juve a acceptat propunerea lui Roman Abramovic și va semna un precontract, urmând ca la vară să se mute la Londra. Astfel, Bonucci va lucra din nou (dacă va semna contractul) cu omul cu care s-a confruntat vehement la Juve și care l-a forțat practic să plece la Milan! 

Și Carlo Ancelotti a fost la un moment dat pe lista lui Abramovic. Între timp, fostul antrenor al lui Bayern Munchen s-a înțeles cu șefii lui Arsenal pentru a-l înlocui pe Arsene Wenger din vară. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi