Leicester nu renunţă la Adrien Silva, dar oferă aceiaşi bani ca în vară..

Campioana Angliei, Leicester a revenit pe piaţă cu oferta pentru jucătorul lui Sporting, Adrien Silva. 24,6 milioane de euro oferă englezii pentru mijlocaşul în vârstă de 27 de ani, pe care antrenorul Claudio Ranieri l-a vrut în această vară, la pachet cu Islam Slimani. 32,8 milioane de euro a plătit Leicester pentru Slimani, record în istoria clubului.

Deşi Silva a declarat public în luna august că vrea să plece în Anglia, şefii lui Sporting au refuzat banii englezilor, aceiaşi ca şi acum. Leicester mizează însă pe faptul că cei 24,6 milioane de euro sunt mai tentanţi acum, la final de an. În plus, portughezii au ratat calificarea în primăvara europeană din Champions League, obiectiv pentru care l-au păstrat pe Adrien Silva.

Antrenorul lui Leicester e disperat să acopere golul lăsat liber în echipă după plecarea lui N'Golo Kante la Chelsea. De asemenea, a doua variantă pe post - Nampalys Mendy, adus vara asta de la Nice pentru 15,2 milioane de euro, a jucat doar într-un singur meci pentru Leicester din cauza unei accidentări.

Dar nu e singura problemă a lui Claudio Ranieri. La Leicester, nici atacul nu merge. Jamie Vardy, care anul trecut a stabilit un record reuşind să marcheze în 11 meciuri consecutive, nu a marcat niciun gol în cele 15 etape jucate până acum în Premier League.

 

Foto: Abaca/Hepta/SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi