Leicester îl vrea pe Islam Slimani. Englezii s-au speriat când au auzit cât vrea Sporting!

Antrenorul lui Leicester, Claudio Ranieri ştie ce-l aşteaptă în grupele Champions League şi vrea să stea liniştit: mai vrea o variantă în atacul campionilor Angliei. Italianul a pus ochii pe jucătorul lui Sporting, Islam Slimani. Şefii campioanei Angliei au refuzat însă să se aşeze la masa negocierilor când au auzit că portughezii vor 41 de milioane de euro pentru internaţionalul algerian! "Este un jucător foarte bun, ni-l dorim, dar nu putem accepta un preţ cu mult peste cel real", au spus cei de la Leicester.

Slimani este super-încântat de afacere, pentru că la Leicester s-ar reîntâlni cu bunul său prieten din naţionala Algeriei, Riyad Mahrez. Acum, negocierile au intrat în impas şi se pot relua doar dacă şefii lui Sporting vor reveni cu picioarele pe pământ, scrie presa din Anglia. 

Pe Slimani l-a vrut vara asta şi Arsene Wenger, iar Arsenal era de acord să vireze în contul lui Sporting 25 de milioane de euro. Cu 5 milioane mai puţin decât au cerut portughezii pentru atacantul care mai are contract cu Sporting până în 2020. 

Şi Leicester s-ar putea despărţi de un jucător în cele două zile rămase până la expirarea peridoadei de transferări. Mijlocaşul Gokhan Inler este dorit în Turcia de Beşiktaş, dar şi de francezii de la Lyon. 

Foto: dailystar.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi