Legia Varşovia vs Lech Poznan; Polonia iese din vacanţă cu SuperCupa

Polonia iese din vacanţă cu SuperCupa ce se va disputa la 18:30 pe Pepsi Arena din Varşovia. Chiar din start aş tăia un pic elanul celor care considerând ca Legia, de pe poziţia de tartoră în Extraklassa şi pe teren propriu, are doar o formalitate de indeplinit chiar dacă a reuşit eventul, căci pâna si agenţiile nu sunt foarte hotărâte in a evolua decisiv şansele celor două rivale, oponenţii fiind Lech Poznan. Deşi omniprezentă în SuperCupă de pe poziţia de lideră autoritară Legia a pierdut invariabil trofeul in ultimile 3 sezoane, anul trecut chiar în beneficiul celor de la Lech învingători cu 3-1. Aducandu-ne aminte că, în general, debuturile de sezon n-au fost chiar de bun augur pentru favoriţii teoretici nici în campionat, după modelul de succes al intalienilor de la Juventus, care întâi ajung în pragul retrogradarii si apoi cuceresc titlul în Serie A, astfel că putem deveni niţel circumpecţi.

Gazdele fără mişcări prea ample în echipă, cel puţin golgheterul autoritar al ligii în sezonul trecut Nikolics cu 25 de reuşite rămânand neclintit în linia de atac împreună cu principalii "servanţi" Prijovic şi Guilherme dar de subliniat că pe banaca tehnică a aparut de luna trecută Besnik Hasi de la Anderlecht, care n-a venit cu mâna goală aducându-l pe mijlocaşul Moulin de la Waasland Beveren. Oaspeţii i-au rămas fideli coach-ului Jan urban, ce acum 3 ani a bantuit vreo 6 luni pe la Legia, iar ca noutate de subliniat mijlocaşul Majewski adus de la Veria din SuperLiga elenă după ce a stat la dospit vreo 7 ani la Nottingham Forest si nu chiar pe banca de rezerve. În rest abia aşteaptă să-şi arate talentul în atac Gajos, Kownacki şi Nielsen.

În finala Cupei Legia a cîştigat la limita cu 1-0 cu Lech dar spre finalul sezonului când oboseala cât şi obiectivele momentului au atârnat ceva în economia partidei iar acum vin cu adrenalina-n muşchi după ce au stat cu burta la soare în vacanţă. Ştiu Polonia a fost în Franţa avand in reprezentativă macar vreo 5 băieţi doar de la Legia dar care au avut vreo săptămână la dispoziţie să-şi lingă rănile ca să nu intre chiar pe brânci pe gazon. Cum echilibrul este surprinzător de pregnant vis-a-vis de cotele afişate apelez la pariul de serviciu over 2.5 că există ceva motivaţie dar şi resurse pentru ca tabela să consemneze măcar 3 goluri până la final, unde mai pui că există si tradiţie în acest sens aşa cum subliniam anterior la ediţia trecută. Cum cota este seducătoare 2.38 ma grăbesc s-o pariez, până nu se răzgândesc ăia, la această agenţie.

 

 

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi