"Legendele" tenisului mondial in prim plan la Wimbledon

serena-federr.jpg

Din pură politeţe încep cu doamnele aflate la doar un pas de marea finală, americanca Serena Williams (1 WTA), deţinătoarea trofeului la Wimbledon, al 6-lea din palmares la Londra, la 34 de ani porneşte mare favorită împotriva rusoaicei Elena Vesnina (50 WTA), care la 29 de primăveri aşteaptă încă primul titlu major la simplu, prezenţa ei în semifinale în acest sezon reprezentând maximul de performanţă. Venus Williams (8 WTA) cu 2 ani mai mare decât surioara ei, dar mai săracă cu o salatieră, intră cu şansa a doua in faţa nemţoaicei Angelique Kerber (4 WTA), care la 28 de ani este junioară nu numai ca etate faţă de rivala ei, dar si ca performanţă, reuşind prima mare izbândă abia în acest an la Melbourne, dar la Londra n-a trecut de semifinale. În cazul în care se întâmplă minunea şi Venus iese în faţă de mână cu Serena ar fi a patra oară când finala londoneză ar deveni o afacere de familie, după ce mezina le-a câştigat pe cele 3 precedente.
Doar azi, că este pauză, mai puteţi prinde cotele pentru învingătoarea turneului, respectiv Serena (1.45), Angelique (4.33), Venus (10.00) şi Elena (17.00) pe care puteţi paria, în funcţie de inspiraţie, la această agenţie de pariuri online.

Băieţii, un pic mai întârziaţi, joacă astazi în sferturi având printre supravieţuitori la acest nivel pe elveţianul Roger Federer (3 ATP) la 34 de ani în tentativa de a câştiga a opta cupă de argint, cotat cu prima şansă împotriva croatului Marin Cilic (13 ATP) ieşit primul o singură data la US Open în 2014 dar la Londra s-a mai poticnit de 2 ori în sferturi. Britanicul Andy Murray (2 ATP), veşnicul aspirant la trofee majore, a reuşit până la 29 de ani să rupă, în sfârşit, gura târgului londonez în 2013 după ce intrase în galeria granzilor doar cu un an înainte la New York, ar avea o sarcină facilă in varianta agenţiilor contra francezului Jo-Wilfried Tsonga (12 ATP) fără trofeu până la 31 de ani, ajuns doar in semifinale la Wimbledon anterior. Canadianul Milos Raonic (6 ATP) la 25 de ani încă tânăr dar neliniştit căci până acum n-a depăşit semifinalele nici anul curent în Australia şi nici acum 2 ani aici dar băgat tare în faţă să reuşească să-şi egaleze performanţa în faţa americanului Sam Querrey (41 ATP) care chiar dacă la 28 de ani a intrat in premieră in sferturi la un Grand Slam, nu trebuie uitat ce victimă are în palmares, nr. 1 mondial sârbul Novak Djokovic. Şi ultima pereche care îşi va încrucişa rachetele, cehul Tomas Berdych (9 ATP) care până la 30 de ani a ratat o finală la Londra dar oricum semnificativ pe lângă francezul Lucas Pouille (30 ATP) de numai 22 de anişori care încă se muşcă de degete să constate că nu visează.

Cotele pentru marele învingător începând cu Andy (1.66), Roger (3.80), Milos (11.00), Tomas (21.00), Marin (26.00), Jo (34.00), Sam (41.00) si ultimul pe lista Lucas (141.00). Măcar Federer îmi face cu ochiul dar dacă se întâmplă iar ceva contra naturii se pot schimba dramatic aşa că le aveţi încă la dispozţie la această agenţie.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi