Legalizarea pariurilor sportive în toate statele - visul americanilor!

În momentul de față, pariurile sportive reprezintă o activitate ilegală în multe state ale Americii, dar din ce în ce mai multe voci militează pentru revizuirea legilor în domeniu și spun că țara este pregătită pentru o schimbare în ceea ce privește jocurile de noroc. Mai multe legi federale privind jocurile de noroc nu mai sunt de actualitate și au neapărat nevoie de îmbunătățiri. Iar peste Ocean s-a declanșat o adevărată campanie pentru legalizarea pariurilor sportive în marea majoritate a statelor. 

(foto: mlssoccer.com)

Legea privind protecția jucătorilor profesioniști și amatori din 1992 și Legea din 2006 privind ilegalitatea jocurilor de noroc sunt cele două hotărâri care operează actualmente pe piața SUA. Americanii dau ca exemplu Marea Britanie, unde industria jocurilor de noroc a cunoscut cea mai mare dezvoltare. Cu toate acestea, există însă și îngrijorări legate de faptul că legalizarea ar putea duce la o creștere nedorită a publicității jocurilor de noroc și a dependenței - care poate afecta mulți jucători. Iar britanicii o știu cel mai bine.

După dezvăluirile fotbalistului Joey Barton (foto: burnleyfootballclub.com / suspendat 18 luni pentru pariuri), șefii fotbalului din Anglia au luat decizia să să renunțe la contractul de sponsorizare cu marele operator Ladbroke. Ar putea fi un model și peste Ocean, în cazul în care se vor adopta noi măsuri.

Englezii îi îndeamnă acum pe șefii din Major League Soccer (MLS) să nu cadă în aceeași eroare ca și ei și să nu accepte astfel de colaborări, pentru binele sportului."Fotbalul nu poate fi mai curat, atâta timp cât cluburile sunt sponsorizate de marile case de pariuri..”, au declarat șefii Federației de Fotbal din Anglia la doar câteva zile după ce au rupt contractul cu Ladbroke. 

Pariază la casa de pariuri sportive online recomandată de PariuriX!

În cazul în care legalizarea pariurilor sportive se va produce chiar și parțial în SUA, se așteaptă ca unele dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume să concureze cu o parte a operatorilor existenți deja pe piața americană, cum ar fi loteriile de stat. Sunt păreri conform cărora legalizarea jocurilor de noroc ar putea crea schimbări la bursă și ar putea asigura multe alte noi modalități de pariere. 

În 2017, pariurile sportive nu mai sunt doar o înțelegere între operatori și clienți. Iar americanii fac referire când vorbesc despre asta la super-competiții gen SuperBowl (foto: usatoday.com), care antrenează resurse financiare uriașe și face ca întreaga piața mondială să fie focusată pe eveniment. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!