Share

Lech vs Sandecja, ponturi fotbal Polonia Ekstraklasa 16.07.2017

Ponturi Fotbal

Cota: 2.30

Adaugat de: pescadorul

16 Iul 2017 03:31 2,4k 0
Logo Lech Poznan
Logo Sandecja
Lech Poznan
Sandecja
VS
19:00 16 Iulie 2017
Polonia - Ekstraklasa

Analiză și informații pentru Lech Poznan v Sandecja

Am plăcerea sa va anunț ca mi-a fost omologată la ONJN diploma de tipster genist, nu se referă la geniul de care nu duc lipsă, este echivalentă cu specialitatea militarului care, printre alte sarcini, depisteaza bombele și daca mai apucă, le și dezamorsează. În cazul meu, ele îmi explodează direct în creieri. Doar Legia, asta în decurs de o săptămână, a fost cotonogită în SuperCupă de Arka (cota 8.00) și ieri în Ekstraklasa de Gornik (cota 5.30), sunt mândru că nu am scăpat aceste evenimente. Rămân în Polonia că-mi place, unde Lech (cota 1.37) primește pe INEA Stadion din Poznan, de la ora 19:00, pe nou promovata Sandecja (Cota 8.25). Să le fie țărâna ușoară... favoriților.

Lech a terminat pe locul 3 în sezonul regulat și acolo a înțepenit si-n playoff, câștigându-și dreptul de a juca în Europa League. Și tocmai a și făcut-o în runda a 2-a a preliminariilor europene, pierzând cu 3-2 deplasarea la norvegienii Haugesund. Până în minutul 75 erau conduși cu 3-0, dar au revenit pe final reducând din handicap, relasându-se astfel cu șanse în cursa calificării, peste 4 zile când va avea loc returul. Au rămas cu Nenad Bjelica la pupitru, care a anunțat că nu va face rabat la calitate în debutul campionatului, vis-a-vis de componența echipei, folosind formula standard într-o ultimă repetiție generală înaintea ciocnirii cu norvegienii. Astfel că vor fi în frontul ofensiv aceeiași Gytkjaer (Munchen 1860) în linie cu confirmații Jevtik și Gajos. De subliniat că din lotul lărgit face parte și Răduț ex-Padurii, care l-a înlocuit pe Gajos pe final în confruntarea europeană.

Lech: Puntocky - Nielsen, Kostewycz, Gumny, Majewski - Tralka, Makuszewski, Tetteh - Gajos, Jevtic, Gytkjaer.

Sandecja încă sub euforia promovării în premieră în prima ligă și-a păstrat antrenorul care a adus-o în fotbalul mare, respectiv Radoslaw Mroczkowski, dar și majoritatea celor care au făcut posibilă marea perfomanță, în principal Malkowski, Dudzic, Trochim și Korzym și ca întăriri la mijloc Brzyski și Cetnarski (Cracovia), iar în atac Kolev (Stal Mielec). Mă uit la meciurile de pregătire și deja simt un fior pe șira spinării 1-0 cu Cracovia, 3-3 cu APOEL, 2-0 cu Arka și doar cu Lechia, vicecampioană în sezonul regulat, ce a pierdut Liga Europeană la doar un minus la golaveraj în playoff, au cedat cu 3-2. 

Sandecja: Gliwa - Basta, Krachunov, Bucko, Straus - Piszczek, Galecki, Trochim, Cetnarski, Brzyski - Korzym.

 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA ECHIPEI FAVORITE ÎN LIGA 1 LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!


CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE O VICTORIE A FCSB-ULUI CU VOLUNTARI LA O COTĂ MĂRITĂ DE 5.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont recomandat Lech Poznan VS Sandecja

Mă fac că nu știu ce va urma și încep iar să aiurez cu favoriții, care sunt motivați să pornescă în trombă în actuala ediție, mai ales că joacă acasă, unde e dificil de crezut că vor scăpa ocazia să adune primele 3 puncte, tocmai împotriva unor novici, indiferent cât s-ar foța aceștia să detoneze bomba, ar avea atât resursele și experiența cât să nu pățească ca Legia, in mod repetat. Probabil că v-am convins, mai rămâne să stabilesc ultimele amănunte și precum Sisif cu bolovanul sau mai exact în cazul meu, ca bolovanul... Lech înscrie în ambele reprize. Am deja o sticlă de Verde de Paris în frigider... :))))))

Pont pariuri: Lech înscrie în ambele reprize

Miza: 10/10

Cota: 2.30

Adaugat de: pescadorul

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0