LeBron James se pricepe la toate! Ştiai de talentul actoricesc al baschetbalistului?

Este puţin probabil ca cineva să nu fi auzit de LeBron James, chiar dacă nu este un împătimit al baschetului. Americanul este cel mai bun baschetbalist din lume, de patru ori MVP al NBA şi se bucură de un salariu uriaş la Cleveland Cavaliers: 22,970,500$. Trebuie însă precizat că nu doar talentul arătat pe terenul de joc îl face atât de special. Ştiai că acesta a jucat recent într-o comedie romantică?

Este vorba despre “Trainwreck”, o comedie care a avut în această lună premiera şi în România. Se pare că jucătorul a impresionat pe toată lumea, chiar dacă a avut un rol secundar şi producătorii au apreciat talentul său actoricesc.  Aceştia n-au dorit să scape un “asemenea talent” şi în urmă cu o săptămână gigantul Warner Bros a semnat cu superstarul din NBA un contract prin care LeBron va avea mai multe apariţii în spoturile publicitare şi se vorbeşte chiar şi de o continuare a peliculei mai sus menţionate.

Baschetbalistul dă un farmec aparte filmului “Trainwreck” şi ceea ce se credea a fi o comedie feministă a prins uşoare conotaţii sportive, cu glume care îi atrag şi pe fanii sportului.

Combinația dintre prezența mediatică mondială a lui LeBron și producția inegalabilă și expertiza lui Warner Bros în distribuție sunt o soluție câștigătoare pentru fani.Kevin Tsujihara, președintele Warner Bros

Îţi recomand această casă de pariuri online pentru a paria pe meciurile din NBA!

Pe platourile de filmare jucătorul a avut colegi celebri din lumea filmului, precum actorii Amy Schumer şi Bill Hader sau regizorul Judd Apatow. Toţi au vorbit la superlativ despre colaborarea cu starul NBA, precizând că acesta are instincte naturale pentru astfel de producţii.

LeBron este bun la toate. Nu putem nega, trebuie să acceptăm acest lucru.Judd Apatow, regizor

Voi ce credeţi? Are şanse baschetbalistul în vârstă de 30 de ani să facă o carieră şi în industria filmului? Eu cred că da. Replicile sale din acest film sunt de-a dreptul savuroase şi vă recomand să vizionaţi pelicula.

Fiind întrebat într-un interviu dacă a făcut acest pas pentru bani, LeBron James a dat un răspuns demn de o personalitate mondială.

Nu banii contează pentru mine. Eu nu sunt un star de cinema. Știu care este meseria mea zilnică . Cine sunt ca om și ceea ce fac în afara terenului definește ceea ce voi lăsa în urmă, mai mult decât ceea ce fac pe teren. Ăsta e modul în care gândesc. Filmul este doar o pasiunea a mea.LeBron James

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!