LeBron James s-a pus cu burta pe carte. "Îmi place enorm istoria"

LeBron James este un mare jucător, dar şi un tip cu lipici la bani. În iulie, a semnat un nou contract pe trei ani cu Cleveland Cavaliers pentru 100 de milioane de dolari şi a devenit cel mai bine plătit jucător din campionat. Tot în acest an, sponsorul său, Nike, i-a pus pe masă un contract pe viaţă cu o sumă fabuloasă, de 1 miliard de dolari! Pe plan sportiv, LeBron a condus-o pe Cleveland Cavaliers spre titlul de campioană, primul titlu important din istoria oraşului în ultimii 52 de ani. Sunt, în mod clar, semnele unui om de succes atât pe teren, cât şi în afara lui. 

Acum, LeBron James s-a pus cu burta pe carte. Vrea să devină licenţiat al Universităţii din Akron, oraşul său natal. Starul din baschet nu a apucat să termine până acum nicio facultate, pentru că baschetul i-a acaparat tot timpul. 

M-am înscris la Universitatea din Akron fiindcă tot timpul mi-am dorit să fac asta. Întotdeauna mi-am adus aminte cu plăcere de oamenii din oraşul meu, de colegii mei şi de profesorii pe care i-am avut la Colegiu. Aşa că acum am decis să merg la cursuri, să citesc foarte mult şi să-mi îndeplinesc visul,

---a spus LeBron James

Starul lui Cleveland Cavaliers a ales să studieze istoria la Universitatea din Akron. 

Îmi place să învăţ despre istoria lumii. Îmi place să aud lucruri noi despre oamenii care au făurit istoria şi care au făcut din această lume un loc atât de plăcut. Sunt foarte mândru de asta. Îmi place să călătoresc foarte mult şi pe unde mă duc vreau să aflu lucruri noi despre oameni şi despre locuri. E minunat,

---mai zice LeBron 

Starul lui Cleveland a făcut pasul în NBA direct de pe băncile colegiului, dar a militat în permanenţă pentru ca tinerii să meargă la şcoală. El a pus la bătaie un premiu anul trecut numit "Promisiunea" pentru cei dornici să meargă la Universitatea din Akron, dar care n-au avut bani. Starul din NBA şi-a luat angajamentul să plătească cei patru ani de şcolarizare câştigătorului premiului. 

 

Foto: usatoday.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!