Le Bron James, fan Hillary Clinton. "Ideile ei fac parte din educația mea"

Le Bron James s-a apucat de politică. Starul din NBA şi-a declarat oficial susţinerea pentru Hillary Clinton în cursa pentru alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie. Americanii de la "Business Insider" au publicat un interviu în care "King" James vorbeşte despre drepturile populaţiei afro-americane şi despre stoparea violenţelor. "Avem nevoie de un preşedinte care cunoaşte comunităţile noastre şi care să ducă mai departe ideile lui Barack Obama", zice Le Bron. Într-un stat ca Ohio, discursul starului lui Cleveland Cavaliers ar putea face diferenţa la alegerile prezidenţiale de la începutul lunii viitoare.

Avem nevoie de un preşedinte care să aducă unitate. Trebuie să fim uniţi, indiferent de unde venim sau ce culoare a pielii avem. Eu nu sunt politician, dar tot îmi dau seama că violenţele trebuie să înceteze. Hillary Clinton este cea de care se leagă speranţele mele. Baschetul m-a învăţat un lucru esenţial - nu primeşti nimic, până nu munceşti! E nevoie de munca fiecaruia pentru o schimbare, iar fiecare dintre noi putem face asta,

---zice Le Bron James

Le Bron James s-a implicat de-a lungul carierei sale în mai multe acţiuni caritabile, cele mai multe pentru copii. De altfel, "King" James are o fundaţie care se ocupă de un număr de 1100 de copii ai străzii. 

Există un singur candidat care poate înţelege problemele unui copil care s-a născut sărac, iar aceea este Hillary Clinton. Ideile ei fac parte din educaţia mea. Ea este singura capabilă să ducă mai departe munca prietenului meu, Barack Obama.

Hillary este o femeie apropiată de copii şi de tot ceea ce înseamnă sărăcie. În acelaşi timp, este preocupată de violenţa din ţara asta şi de problemele societăţii noastre. Aceasta poate fi reconstruită doar având grijă ca aceşti copii să primească tot ce au nevoie şi să fie înconjuraţi de dragoste,

---mai spune starul din NBA

Discursul lui Le Bron are şanse mari să schimbe preferinţele cetăţenilor Statului Ohio. Potrivit ultimului sondaj făcut de cei de la New York Times, dacă mâine ar fi alegeri, republicanul Donald Trump ar obţine 56 la sută din voturile celor din Ohio. Le Bron speră să câştige de partea lui populaţia tânără, sub 30 de ani - vot care ar putea cântări enorm la alegerile din 8 noiembrie. Presa din America scrie că discursul lui Le Bron îi netezeşte deja calea lui Hillary Clinton spre Casa Albă. 

 

Foto: cbsnews.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi