Le-au scos fotbalul din cap. Manchester United - Leicester 4-1

Manchester United n-a rupt gura târgului în noul sezon din Anglia, dar şi-a spălat toate păcatele în derby-ul cu Leicester. Cu 4-1 au câştigat jucătorii lui Mourinho în faţa campionilor Angliei, care au încasat patru goluri în 20 de minute! Smalling, Mata, Rashford şi Pogba, aflat la primul gol de la revenirea la United, au făcut linişte pe banca celor de la Leicester, care s-au consolat cu super-golul lui Gray din minutul 60, după o "bombă" de la aproape 30 de metri, direct în vinclu! 

Am făcut un meci excelent. A fost mult dinamism în jocul echipei şi asta nu poate decât să mă bucure. Am bătut la scor campioana Angliei. Nu oricine poate face asta. Sezonul trecut n-am reuşit să facem asta, dar anul ăsta arătăm cu totul altfel.

---Jose Mourinho

Nu este posibil să încasezi trei goluri din faze fixe. Asta denotă lipsă de concentrare. De obicei ne descurcăm bine în astfel de situaţii, dar astăzi nu-mi explic ce s-a întâmplat. Până acum am fost foarte puternici, dar astăzi am făcut greşeli impardonabile.

---Claudio Ranieri

Conştienţi că doar o minune se mai poate întâmpla, campionii Angliei au luptat să limiteze proporţiile scorului. United a ratat alte trei ocazii uriaşe, prin Pogba, Rashford şi Ibrahimovic. Suedezul a avut parte de un moment special în finalul primei reprize. O sosie a lui Zlatan a intrat pe teren şi s-a apropiat de starul lui Manchester United, însă nu s-a bucurat de prea multă atenţia din partea acestuia. A fost placat până la urmă ca la rugby de un steward şi scos pe sus de pe teren. 

"Fără Rooney, fără probleme", au scris englezii după meciul în care starul Wayne Rooney a fost rezervă. A fost trimis de Mourinho pe teren în ultimele 7 minute, în locul lui Rashford. "Dacă el va trebui să stea pe bancă, atunci va sta pe bancă. Iar dacă va trebui să rămână acasă, va rămâne acasă şi nu va mai face deplasarea", a explicat Mourinho la conferinţa de presă când a fost întrebat de ce Rooney nu a jucat titular. Manchester United a urcat pe locul 3 în Anglia, la 3 puncte de marii rivali de la Manchester City, însă trupa lui Jose Mourinho are un meci în plus.

 

Foto: Reuters 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi