Share

Lazio vs Crotone. Pontul lui Dan Ștefănescu

Fotbal Italia

Cota: 1.50

Adaugat de: Dan Ștefanescu

07 Ian 2017 23:04 1,5k 0
Logo Lazio
Logo Crotone
Lazio
Crotone
VS
16:00 08 Ianuarie 2017
Serie A

Analiză și informații pentru Lazio v Crotone

Lazio are șansa de a se apropia de podium, dat fiind că joacă acasă împotriva unei nou-promovate. În ultima etapă a turului, echipa lui Simone Inzaghi nu are altă variantă decât victoria, împotriva lui Crotone.

Lazio

Lazialii sunt la 4 puncte de rivala Roma, în fața căreia au pierdut în meci direct, dar sunt mari favoriți în partida cu nou promovata Crotone. Echipa lui Inzaghi nu are mari probleme pe teren propriu, atunci când vine vorba de adversarii mai modești, doar Juventus și Roma reușind să câștige pe Olimpico. Bologna a scos un punct, iar Pescara, Empoli, Sassuolo, Genoa, Cagliari și Fiorentina au pierdut destul de clar. Lazio nu-și imaginează că se poate împiedica de o echipă care a câștigat doar un punct pe teren străin, dar Inzaghi trebuie să se descurce fără o serie de titulari. Lulic și Felipe Anderson sunt suspendați, Djordjevic, accidentat, iar Keita Balde e plecat la Cupa Africii. În aceste condiții, antrenorul echipei din capitală va miza pe Lombardi și Luis Alberto în ofensivă, urmând ca Immobile, fără gol marcat în ultimele 7 meciuri, să ducă greul în avanposturi.

Crotone

Calabrezii nu au prea multe variante pe Olimpico, dat fiind că Empoli s-a distanțat la 8 puncte după victoria cu Palermo, astfel că echipa lui Davide Nicola trebuie să scoată un rezultat pozitiv în capitală. Crotone are doar un punct obținut afară, la Florența, unde a fost egalată cu câteva minute înainte de finalul meciului, dar și-a câștigat renumele unei echipe care se organizează bine în defensivă. Sassuolo, Inter și Milan au câștigat foarte greu în fața calabrezilor, care au pierdut clar, însă, la precedenta vizită pe Olimpico (0-4 cu Roma). Davide Nicola va merge pe mâna lui Trotta și Falcinelli în atac, în timp ce Palladino va juca mijlocaș stânga, într-un sistem 4-4-2, pe care Crotone l-a mai utilizat în deplasare. Marea preocupare a calabrezilor este absența titularului din poartă, Alex Cordaz, care va fi înlocuit de Festa, în timp ce Cojocaru va fi doar rezervă.

Echipe probabile

Lazio (4-3-3) Marchetti – Basta, De Vrij, Wallace, Radu – Parolo, Biglia, Milinkovic-Savic – Lombardi, Immobile, L. Alberto

Absenți – Felipe Anderson, Lulic (suspendați), Djordjevic (incert), Keita Balde (plecat la Cupa Africii)

Crotone (4-4-2) Festa – Rosi, Ceccherini, Ferrari, Martella – Rohden, capezzi, Crisetig, Palladino – Trotta, Falcinelli

Absenți – Cordaz (suspendat), Tonev (accidentat), Mesbah (plecat la Cupa Africii)

Pont Lazio VS Crotone: peste 2,5 goluri

Lazio a pierdut clar ultimul meci din 2016 (0-3 cu Inter) și caută revanșa în fața propriilor suporteri. Deși sunt absențe importante în compartimentul ofensiv, forța echipei lui Simone Inzaghi vine din capacitatea grupului de a pune presiune pe adversar, iar linia mediană a gazdelor va fi în efectiv complet, ceea ce e un avantaj important. Cum Crotone nu are prea multe de pierdut, cred că echipa calabreză va încerca să atace și va lăsa destule spații în apărare, astfel că mizez pe un meci cu mai mult de două goluri.

Pont pariuri: peste 2,5 goluri

Miza: 9/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Dan Ștefanescu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 5

100%

Nu 0

0%

Dan Ștefanescu

Ponturi:

16

Castigate:

8

Pierdute:

6

Anulate:

0

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro În afara fotbalului și tenisului, îmi mai plac atletismul, sporturile de iarnă, handbalul, snooker-ul și rugby-ul.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici