Lazio, călcată în picioare în Austria! Marseille - spectacol cu RB Leipzig (VIDEO)

După minunile din Champions League, a fost o seară incredibilă și în Europa League. Aparent fără probleme după victoria cu 4-2 de pe propriul teren, Lazio a fost pur și simplu distrusă în returul cu FC Salzburg. Austriecii aveau nevoie de două goluri pentru a merge mai departe, dar în final au dat patru! Iar toată nebunia s-a petrecut după ce Immobile (foto: sslazio.it) a deschis scorul la zece minute după pauză. 

Austriecii au deschis robinetul cu goluri un minut mai târziu, prin Dabur, pentru ca finalul meciului să fie unul de coșmar pentru Ștefan Radu și ai lui. În doar patru minute, jucătorii lui Salzburg au dat trei goluri și și-au trimis echipa într-o finală europeană pentru prima oară în istoria clubului!

Haidara, Hee-Chan și Lainer au dat de pământ cu visele italienilor, care se pregăteau să sărbătorească. S-a terminat 6-5 la general pentru austrieci, care au declanșat sărbătoarea pe teren sub privirile înmărmurite ale lazialilor. 

 
 
(Montaj cu golurile marcate în Salzburg vs Lazio 4-1)
 
Un meci nebun s-a jucat și pe ”Stade Velodrome”, unde Marseille avea nevoie tot de două goluri pentru a se califica în semifinale. Învingători cu 1-0 în tur, jucătorii lui RB Leipzig au deschis scorul prin Bruma după numai două minute și părea că nemții sunt stăpâni pe situație. Numai că autogolul lui Ilsanker i-a descumpănit pe oaspeți, care au mai încasat alte două goluri până la pauză - autori Sarr și Thauvin.

Augustin a reaprins speranțele oaspeților cu reușita din minutul 55. Bucuria germanilor n-a durat, însă, decât cinci minute - Payet a făcut 4-2 în minutul 60 și deja francezii puseseră șampania la rece. Au deschis-o imediat după ultimul gol, marcat de Sakai în minutul 90+4. 

 

(Montaj cu cele mai importante momente din Marseille vs Leipzig 5-2)

Un meci extrem de interesant s-a jucat și la Moscova, unde ȚSKA a făcut 2-0 în 11 minute după ce pierduse pe ”Emirates” cu 1-4. Un gol le mai trebuia rușilor să mearga mai departe, dar ”tunarii” le-au stricat planurile. Mai întâi Welbeck a finalizat frumos după o pasă perfectă a lui Elneny, pentru ca în prelungiri Ramsey să le dea lovitura de grație rușilor.

(Golul înscris de Welbeck în ȚSKA Moscova - Arsenal 2-2)

La Lisabona, suporterii lui Sporting au sperat până în ultima clipă într-o minune, mai ales că favoriții au deschis scorul repede - Montero a făcut 1-0 în minutul 28 și antrenorul Jorge Jesus probabil că se gândea la următorul adversar din competiție în așteptarea golului doi care ar fi împins meciul în prelungiri. Trupa lui Simeone a strâns, însă, rândurile și ca o ”invincibila armada” a respins orice încercare a portughezilor de a mai schimba tabela. 

Eliminarea a turnat și mai mult venin în ”paharul” nemulțumirii patronului Bruno de Carvalho, cel care a avut o ieșire nervoasă după înfrângerea cu 0-2 pe terenul lui Atletico Madrid. ”Sunt cu toți niște iresponsabili și copii răsfățați, care habar n-au ce înseamnă Sporting!", a tunat De Carvalho. Conflictul nu s-a oprit aici, iar din ordinul patronului nu mai puțin de 19 jucători (care s-au ”răsculat”) au fost suspendați pe termen nedeterminat. Între timp, De Carvalho s-a răzgândit, dar deja răul era făcut. Iar asta s-a văzut cel mai bine la returul cu Atletico. 

(Reușita lui Montero n-a fost de ajuns pentru Sporting în returul cu Atletico)
  
La Sporting se așteaptă acum măsuri radicale, în vreme ce mulți dintre jucători se gândesc să plece ei singuri. Unul dintre aceștia este și Fabio Coentrao. Portughezul și-a anunțat impresarul că nu mai vrea să rămână la Sporting și că vrea înapoi la Real Madrid, de unde a venit împrumut anul trecut.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!