Lazio a pus ochii pe Keşeru! 4,5 milioane de euro cere Ludogoreţ pentru atacantul român

Lider în topul marcatorilor din Bulgaria, cu 10 goluri, Claudiu Keşeru a atras atenţia unor cluburi mari din Italia. Conform jurnaliştilor italieni, atacantul român este dorit de Lazio (echipa lui Radu Ştefan) şi Fiorentina (echipa lui Tătăruşanu şi Ianis Hagi).

Lazio e în pole-position să-l transfere pe Keşeru. Ruggero Lacerenza, prezentat de către presa din Italia ca un impresar apropiat al atacantului român, a declarat că jucătorul lui Ludogoreţ este aproape de a deveni coechipier cu Radu Ştefan: "Lucrăm pentru a-l duce la Roma", au fost cuvintele lui Lacerenza, iar presa din Italia a oferit şi detalii privind suma de transfer. Conform acestora, bulgarii sunt dispuşi să renunţe la principalul lor om de gol pentru 4,5 milioane de euro. Asta în condiţiile în care Ludogoreţ le-a plătit celor de la Al Gharafa 1 milion de euro anul trecut pentru internaţionalul român. 

Contactat de către Prosport, principalul agent al lui Claudiu Keşeru, Jeremy Bouhy a spus că nu a auzit de Ruggero Lacerenza, dar a recunoscut că atacantul român este urmărit de cluburi mari din Europa.

Câteva cluburi mari ale Europei îi urmăresc pe Claudiu de câteva săptămâni. Şapte dintre ele şi-au trimis reprezentanţi la meciul Ludogoreţ-Basel 0-0, dar până acum nu s-a stabilit vreun canal de comunicare cu Lazio. Nici Claudiu, şi nici eu n-am auzit de această persoană, Ruggero Lacerenza, care pretinde că-l reprezintă azi. Claudiu îşi canalizează toată energia pentru finalul de an, un an care a fost foarte bun pentru el până acum, şi vom face planurile pentru 2017 abia după Crăciun, 

---a spus Jeremy Bouhy, impresarul lui Keşeru 

Internaţionalul român este văzut de către antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi, o variantă excelentă pentru postul pe care în acest moment "şefi" sunt Ciro Immobile (cotat la 10 milioane de euro) şi Filip Djordjevic, a cărui cotă de piaţă este de 4 milioane de euro, conform nemţilor de la transfermarkt.de. 

 

Foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi