Share

Pont Challenger Poprad Tatry: Laslo Djere – Zdenek Kolar

Tenis

Cota: 1.36

Adaugat de: Ionuț Mitu

20 Iun 2017 23:31 736 0
Logo Laslo Djere
Logo Zdenek Kolar
Laslo Djere
Zdenek Kolar
VS
14:30 21 Iunie 2017
Challenger Poprad Tatry

Analiză și informații pentru Laslo Djere v Zdenek Kolar

Ne mutăm din nou pe zgură, în Slovacia, la turneul Challenger de la Poprad Tatry, întrecere dotată cu premii totale de 64.000 $.

Încercăm să oferim un pronostic corect celor care nu vor să se complice prea mult în această zi și alegem partida dintre sârbul Djere (cap de serie numărul 3) și cehul Kolar.

 

Laslo Djere este un jucător de 22 ani, aflat pe poziția 121 în circuitul ATP și care dezvoltă un joc excelent pe zgură, calitățile sale fiind indiscutabile și în continuă creștere.

Cu 23 de victorii pe zgură din 31 posibile anul acesta, Laslo este favorit în această partidă și toate argumentele sunt în favoarea sa.

Cele mai bune performanțe ale sezonului pe suprafață lentă sunt un turneu Futures câștigat și o finală la Challenger-ul de la Vicenza unde a pierdut destul de greu contra lui Fucsovics.

Scorul a fost 6-4 6-7 2-6 la capătul unui meci excelent arătat de ambii jucători.

Mai are o semifinală la cel mai important turneu pe zgură la care a luat parte, la Budapesta. Acel meci l-a pierdut în fața lui A.Bedene căruia nu i-a putut ține piept ( 2-6 4-6).

A fost probabil cel mai bun joc al său în acea săptămână, deoarece în 5 din cele 6 meciuri disputate a plecat din postura de outsider.

 

Zdenek Kolar este un jucător modest, în vârstă de 21 ani, care ocupă poziția 272 în clasamentul mondial.

Are 31 de victorii pe zgură anul acesta și doar 11 înfrâgeri, iar dacă ne luăm doar după aceste statistici, putem considera că va fi o nucă tare pentru Djere.

Are o finală de turneu Futures câștigată dar și mai multe pierdute, iar ca performanță notabilă putem aduce în discuție o semifinală la turneul Challenger de la Mestre.

Impropriu spus performanță, dar la acel turneu a arătat un joc mai bun decât de obicei.

Deși este cam de aceeași vârstă cu sârbul nu dezvoltă nici pe departe același joc ca el și nici mobilitatea sau concentrarea din timpul partidei nu se ridică la standarde înalte.

Tot ce poate face este să spere ca Laslo să prindă o zi extrem de slabă și el să fie destul de capabil să profite de acest lucru.

Îmi este greu să cred că poate pune o presiune continuă astfel încât să-l deranjeze pe Djere, dar niciun meci nu seamănă cu altul și luăm în calcul orice scenariu.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

 

LA ACEEAȘI AGENȚIE DE PARIURI

PARIEZI PE TENIS ȘI ÎNCASEZI PÂNĂ LA 40 DE RUNDE LA CASINO!

Pont recomandat Laslo Djere VS Zdenek Kolar

Putem începe argumentarea pontului prin aducerea în discuție a rezultatului din singura partidă disputată între cei doi. Meciul s-a jucat chiar acum două luni și Djere s-a impus în 2 seturi, 7-5 6-4 . Per total, sârbul este jucătorul mai compact, mai solid și cu experiență mai mare la astfel de turnee. Kolar a întâlnit adversari mai slabi pe tot parcursul anului, în schimb Djere s-a duelat cu jucători precum Medvedev, Troicki sau Verdasco, învingându-i pe toți la Budapesta. Este un zgurist convins și cu siguranță dorește să ajungă în fazele superioare ale turneului, mai ales că este cotat cu a 3-a șansă la câștigarea acestuia. Fără să ma complic cu diverse pariuri, merg pe mâna lui Djere care în mod normal se va impune.

Pont pariuri: Laslo Djere

Miza: 10/10

Cota: 1.36

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0