Lansare de carte: Pariuri sportive fără secrete

carte-pariuri-sportive-fara-secrete.JPG

În câteva săptămâni vei găsi pe piaţă cartea "Pariuri sportive fără secrete", o carte scrisă de Cădar Marius, administratorul site-ului PariuriX. Va fi cu siguranţă cea mai bună enciclopedie adresată pariorilor din România, pentru că cel puţin până la momentul actual personal n-am văzut o carte despre pariuri atât de complexă.

Cartea se adresează în special pariorilor începători, dar în mod cert şi pariorii cu experienţă vor găsi lucruri interesante atunci când o vor răsfoi.A fost abordată și una dintre cele mai populare strategii de pariuri din România.

"Pariuri sportive fără secrete" va fi o carte pe care va trebui s-o ai în bibliotecă dacă vrei să începi să pariezi, fie că o vei face offline sau online. Informaţii despre modalităţile de plată, despre cele mai tari strategii de pariuri, date interesante despre pariuri în general şi multe alte surprize te aşteaptă în cel mai scurt timp.

Cu un total de peste 100 de pagini va fi accesibilă oricui, urmând ca preţul să fie mai mic de 50 RON pentru cei din comunitatea PariuriX.com (pe piață va fi scoasă la 99 RON). Vor fi publicate iniţial 1.000 de exemplare la sfârşitul lunii iunie, iar dacă va avea succes numărul lor se va suplimenta.

Îţi oferim posibilitatea să ai "Pariuri sportive fără secrete" în bibliotecă gratuit. La fiecare 20 de share-uri a acestei postări de pe Facebook vom acorda o carte cadou prin tragere la sorţi.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!