Cel mai nou operator licențiat ONJN și-a lansat platforma de pariuri online!

În urmă cu câteva săptămâni vă anunțam că pe lista de operatori licențiați ONJN și-a făcut loc un nou nume : Publicwin (detalii aici). Aceasta deține conform site-ului ONJN atât o licență temporară (D.ONJN 1308/13.07.2017, 01.08.2017-31.07.2018), cât și una definitivă (D.ONJN 1307 /13.07.2017 - 01.08.2017-31.07.2027). Nu știm mare lucru despre această agenție, dar avem motive să credem că este continuatoarea defunctei Publicbet, care a fost preluată la începutul anului 2016 de către Fortuna Bet (vezi site-ul agenției). 

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com!


A fost lansată platforma online, dar atenție la bug-uri!

La momentul licențierii site-ul nu oferea încă posibilitatea de a paria pe internet, dar ieri (22.08.2017) a fost lansată oficial platforma de pariuri online la adresa publicwin.ro. Deci începând cu acest moment poți deschide un cont și efectua primele pariuri online la Publicwin. Ia totuși în considerare faptul că fiind vorba de o agenție nouă (care nu știu dacă are vreun pic de experiență în mediul online măcar în alte țări) , pot apărea bug-uri și diferite probleme tehnice. Spun asta pentru că majoritatea agențiilor trecute din offline în online s-au confruntat la început cu astfel de situații. Plus că din ce am citit pe pagina de Facebook a agenției, sunt deja câțiva pariori care au semnalat probleme la înregistrare și la efectuarea primei depuneri.

Eu m-am înregistrat fără a întâmpina vreo dificultate, dar am observat alte două probleme (nu majore totuși): formularul de înregistrare merge încărcat chiar dacă ești logat pe cont, iar anumite secțiuni nu merg accesate (Jocuri Virtuale, Hold'em Poker, Magic Win). Dar îmi imaginez că încă se mai lucrează la site. Oricum am văzut că pariorii care raportau probleme primeau răspuns destul de rapid, semn că staff-ul va încerca să rezolve într-un timp cât mai scurt eventuale bug-uri.


Plusuri și minusuri - ce oferă Publicwin?

M-am uitat un pic și peste ce oferă site-ul. Am văzut că clienții noi pot primi un bonus de 100% la prima depunere în limita a 300RON, este oferit și un bonus pentru pariuri multiple (dar nu este menționat dacă este oferit inclusiv online), și că se pot efectua depuneri inclusiv din agenții stradale. Pe de altă parte am remarcat faptul că oferta de pariuri live este destul de săracă și că nu se ridică la nivelul concurenței. Voi reveni zilele viitoare cu o recenzie completă după ce voi lua la purificat tot ce oferă site-ul. Dacă ți-ai deschis deja un cont și ți-ai făcut deja o părere despre acest site de pariuri, nu ezita să dai un reply mai jos!

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!