Ladbrokes și Coral se pregătesc de o fuziune ce valorează 2,3 miliarde de lire!

Se știe că Marea Britanie este de departe țara în care există cele mai multe case de pariuri importante, multe din ele fiind foarte cunoscute la nivel internațional. Desigur, aici vorbim de țări unde aceste agenții chiar operează și câștigă bani grei de pe piața locală; nu ne referim la Malta, Curaçao și alte paradise fiscale.

Două dintre casele de pariuri britanice importante sunt Ladbrokes și Coral, agenții care se pregătesc să fuzioneze într-un viitor apropiat, cele două companii valorând împreună nu mai puțin de 2,3 miliarde de lire! În acest moment, conform gamblinginsider.com, Ladbrokes are al patrulea cel mai popular site de pariuri din UK, acesta având în 2015 o medie de 15,1 milioane de vizite unice pe lună. După fuziunea cu Coral, se anticipează că numărul de vizite va crește la aproximativ 22,4 milioane pe lună. Chiar și așa, tot sunt două agenții britanice care vor sta mai bine. În acest moment Bet365 este cea mai populară casă de pariuri online din Regat cu 38,1 milioane de vizite, urmată de WilliamHill cu 23.3 milioane.

ladbrokes.jpg

Pe de altă parte, după această fuziune Ladbrokes și Coral vor controla monopolul agențiilor stradale. În acest moment Ladbrokes este și așa numărul 1 în Marea Britanie cu aproximativ 2,400 de sucursale, ea fiind doar cu puțin peste WilliamHill. Pe locul 3 se află chiar Coral, cu 1,400 de sucursale. Deci noua firmă va avea aproape 4,000 de agenții stradale în Marea Britanie, și asta în condițiile în care toți operatorii licențiați dețin un total de 9,000 de agenții.

Dar totuși s-ar putea ca numărul să se diminueze cu vreo 10%, deoarece The Telegraph ne anunță că Ladbrokes și Coral vor fi nevoite să renunțe la vreo 400 de agenții pentru ca această fuziune să poată avea loc. Cei de la CMA (Competition and Markets Authority) au o regulă conform căreia două sucursale ale aceleași firme nu se pot afla la mai puțin de 400 de metri una de cealaltă. Cum și acolo agențiile de cartier sunt așezate ca și în România, una lângă alta, sunt foarte multe agenții Ladbrokes și Coral vecine, iar astfel ele nu vor putea funcționa împreună după fuziunea companiilor.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi