Ladbrokes, la un pas să fie cumpărat de gigantul GVC pentru o sumă fabuloasă!

Mișcare de proporți în ”industria” jocurilor de noroc din Marea Britanie. Proprietarii Foxy Bingo au oferit nu mai puțin de 3,9 miliarde lire sterline pentru a prelua Ladbrokes Coral! Dacă afacerea se va concretiza, GVC (care deține o serie de site-uri online, inclusiv Foxy Bingo, Sportingbet și PartyCasino) va deveni una dintre cele mai mari firme de pariuri din lume! 

Ladbrokes (foto: mirror.co.uk), care gestionează aproape 3.700 de magazine, a confirmat că au avut loc discuții cu proprietarii GVC despre ceea ce presa din Anglia numește cea mai tare afacere din istoria jocurilor de noroc. Se pare că discuțiile se poartă de aproximativ un an de zile, imediat după ce Ladbrokes a preluat Gala Coral. 

Kenneth Alexander este pregătit pentru a conduce noul grup. A declarat că nu vrea să renunțe la Andy Hornby - unul din principalii oameni responsabili de traseul ascendent al Ladbrokes. "Eu cu siguranță vreau ca Andy Hornby să rămână alături de noi și să aibă un rol foarte important acest grup extins", a declarat Șeful GVC, Kenneth Alexander (foto: sbcnews.co.uk).

Analiștii consideră că noua ”formațiune” va duce la reducerea costurilor cu 100 de milioane de lire sterline pe an. Ladbrokes are în acest moment peste 25.000 de angajați, în timp ce GVC are 2.800 de angajați în 15 birouri la nivel mondial! Totuși, Alexander a insistat pe faptul că societatea va păstra toate magazinele de pariuri ale Ladbrokes Coral. Cu toate acestea, ambele companii au declarat că noua afacere va fi "condusă online".

În vârstă de 47 de ani, Kenny Alexander este un prosper om de afaceri care deține o herghelie de cai de curse. El a adus GVC de la o valoare de piață de 26 milioane de lire sterline, la 2,8 miliarde de lire sterline înb cei 10 ani de când se află la conducerea grupului. Se pare că GVC a mai avut această intenție de două ori până acum, ultima chiar înaintea revizuirii guvernamentale a jocurilor de noroc din Regatul Unit. 

Actrița Heather Graham este ”imaginea” companiei Foxy Bingo (foto: mirror.co.uk)

Prețul final pe care GVC este pregătit să îl plătească pentru Ladbrokes depinde de rezultatul revizuirii terminalelor de pariuri cu cote fixe (FOTB). În acest moment există o propunere de lege pentru diuminuarea mizei maxime admise de la 100 de lire sterline la doar 2 lire..George Gordon, analist al brokerului Hargreaves Lansdown, a declarat: "GVC ar trebui să înregistreze o economie în ceea ce privește costurile. În același timp, afacerea ar putea schimba expunerea companiei pe unele dintre cele mai mari piețe reglementate de jocuri de noroc online din întreaga lume, inclusiv Marea Britanie, Italia și Australia”. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!