La vânat de free bets - 888Sport a lansat în UK o promoție inspirată din Pokemon Go!

888sport (D.ONJN 1439/12.08.2016), agenție de pariuri sportive licențiată și la noi în țară, a lansat în Marea Britanie o promoție foarte interesantă, inspirată din Pokemon Go. Dacă în celebrul joc de pe telefon te folosești de realitatea augmentată pentru a prinde monștri virtuali, clienții 888Sport din Regat pot acum să vâneze ... freebet-uri!

poemon-go.png

888Sport este sponsorul oficial a patru cluburi din Championship: Birmingham City, Brentford, Nottingham Forest și Preston North End. Pe stadioanele acestor echipe, dar și în jurul lor, sunt spawnate ocazional pariuri gratuite pe care clienții 888Sport le pot ”prinde”, sau mai bine spus le pot colecta. Pentru că spre deosebire de pokemoni, nu cred că aceste pariuri opun rezistență. 

Freebet-urile au o valoare care oscilează între 5£ și 10£, ceea ce nu este o sumă foarte mare pentru o piață precum Marea Britanie (la noi cred că ar fi bătaie pe ele), dar chiar și așa promoția a avut un real succes. Din acest motiv, conform celor de la legalsportsreport.com, 888Sport intenționează ca pe viitor să extindă această promoție și în jurul stadioanelor altor echipe de fotbal, dar și în jurul arenelor formațiilor din alte sporturi.

Probabil că nu vom vedea în viitorul apropiat așa ceva și în România, dar în timp cine știe. Poate pe viitor ar putea reprezenta chiar un mod de a readuce lumea la stadioane atunci când au loc meciuri din Liga 1, dar mai este mult până acolo.

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi