La Unibet poţi să pariezi pe câştigătorii Premiilor Oscar!

În noaptea de duminică spre luni în Dolby Theatre din Hollywood va avea loc ediţia cu numărul 89 a Galei Premiilor Oscar. În România veţi putea urmări direct la TV această gală luni noapte de la ora 2:00 şi până în zorii zilei pe Digi24. Şi dacă vreţi să urmăriţi decernarea premiilor cu şi mai mare interes puteţi chiar să plasaţi câteva pariuri la agenţia de pariuri online Unibet (deschide cont acum), agenţie care vă oferă posibilitatea să pariaţi pe toate categoriile la care se vor acorda premii.

La categoria Cel mai bun actor avem o cotă interesantă, de 4.50, pentru ca Denzel Washington să câştige premiul datorită prestaţiei din "Fences". O altă variantă şi mai tentantă este pariul pe Ryan Gosling, pentru rolul din La La Land - cota 7,50. Acest film este marea vedetă pe lista nominalizărilor, cu un număr record de 14 selecţii. Mare favorit la categoria "Cel mai bun actor", conform cotelor oferite de Unibet, este însă Casey Affleck pentru rolul din Manchester by the Sea.

Mult mai echilibrate sunt cotele la capitolul "Cea mai bună actriţă", unde o avem pe Emma Stone cu o cotă de 1.75 pentru rolul din La La Land. Relativ în apropierea ei se află şi Natalie Portman (filmul Jackie), aceasta primind cota 2.25. Dacă credeţi că vom asista la o surpriză atunci Isabelle Huppert (Elle) cu cota 7.00 şi Ruth Negga (Loving) cu cota 15 pot fi variante de încercat.

La această ediţie a premiilor Academiei americane de film Meryl Streep a devenit artistul cu cele mai multe nominalizări individuale la Oscar din istorie. Cunoscuta actriţă este nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul din Florence Foster Jenkins. Dacă mizaţi pe faptul că Meryl Streep va câştiga mult râvnitul trofeu veţi câştiga şi voi odată cu ea, de 26 de ori suma pariată.

Premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar va ajunge foarte probabil în mâinile lui Mahershala Ali (Moonlight), asta dacă ne rapotăm la cota de doar 1.15 propusă de analiştii Unibet.  Lucas Hedges (Manchester by the Sea, cota 7,50) sau Jeff Bridges (Hell or High Water, cota 11,00) sunt principalii contracandidaţi pentru Ali.

La categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar favorită este Viola Davis (Fences, cota 1,08). Urmează Michelle Williams (Manchester by the Sea, cota 9,00) şi  Naomie Harris (Moonlight, cota 11,00).

Am lăsat la urmă categoria principală: Cel mai bun film. Pare să fie destul de evident că acest premiu va fi câştigat de La La Land, producţie care la Unibet primeşte doar cota 1.18 pentru primirea acestei distincţii. Surprizele pot fi Moonlight (cota 5.50) sau Manchester by the Sea (cota 11).

Toate aceste cote sunt valabile la casa de pariuri online Unibet şi mai pot suferi modificări până la startul galei din Statele Unite.

Pariază acum la Unibet pe Gala Premiilor Oscar 2017!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi