La Unibet Bingo zilnic beneficiezi de super promoţii

Unibet Bingo (click aici pentru a deschide cont) este alternativa perfectă pentru pasionații de bingo. Aveți la dispoziție peste 35 de camere de bingo disponibile şi puteți juca atât bingo cu 75 de bile, cât și cu 90. În majoritatea din cele 35 camere există jackpoturi impresionante. De exemplu în camera "Lucky Break" în acest moment avem un jackpot de peste 250.000 de euro.

Unibet Bingo va oferă și un bonus atractiv: dacă veți cumpăra tichete de 25 de euro veți mai primi încă 25 de euro bonus. Nu trebuie să faceți altceva decât să cumpărați tichete pentru a primi bonusul în termen de 24 de ore de la îndeplinirea condiției amintite mai sus. Acesta va trebui folosit o dată pentru cumpărarea de tichete înainte de a putea efectuă o retragere sau un transfer la alt portofoliu al celor de la Unibet.

bonus-unibet-bingo.JPG

Acest bonus este doar prima surpriză oferită de Unibet Bingo. În cele ce urmează va vom prezenta ofertele avute de această cameră de bingo atât în fiecare zi, cât și promoțiile specifice unei anumite zile din săptămână.


1000 de șanse să câștigi 1.000 de euro cu Unibet Bingo în octombrie

1000-sanse.jpg

Până în ultima zi a acestei luni 1.000 de jucători norocoși vor primi câte 1000 de euro în camera Jackpot Mega. Din oră în oră începând cu ora 10:00 și până la ora 17:00 și apoi la fiecare 20 de minute de la ora 17:30 până la miezul nopții vor avea loc jocuri Full House de 1.000 de euro. În plus zilnic de la orele 20:00, 21:00 și 22:00 va avea loc câte un joc cu șanse triple, acordându-se 1.000 de euro la prima linie, a două linie la câștigătorilor Full House.

2 jocuri și câte 2.000 de euro în fiecare zi a săptămânii

2-jocuri.jpgÎn fiecare seară intrați în camerele Studio 60 și Lucky Break pentru două jocuri cu premii de câte 1.000 de euro. Jocul de la ora 19:00 are premii de linie și de bingo, în timp ce la jocul de la ora 21:00 10 jucători vor împarți premii de 1.000 de euro. 

 
 
 
 
 
10.000 de euro sunt disponibili pentru a fi câștigați

bingo-linx.jpgCamera Mega Jackpot vă oferă posibilitatea de a juca Bingo Linx în fiecare zi de la orele 12:00, 18:00 și 22:30. 

 
 
 
 
 
 
Promoțiile zilei de luni la Unibet Bingo

La Unibet Bingo săptămâna începe cum nu se poate mai bine. Puteți participa la patru extrageri gratuite programate în camerele Studio 60 și Lucky Break în fiecare luni de la oră 16:00. Jocurile gratuite vor avea loc la orele 16:00 și 18:00 în camera Studio 60 și de la orele 17:00 și 19:00 în camera Lucky Brek. La fiecare din cele trei jocuri gratuite puteţi lua câte 3 benzi. Câștigurile din jocurile gratuite vor fi creditate sub formă de bonus și vor trebui rejucate o dată înainte de a le putea folosi în alte scopuri.

În camera Mega Jackpot în fiecare zi de luni de la ora 19:00 poți juca "rundele magice de luni". Acestea se joacă la fiecare jumătate de oră. Premiul la primul joc, de la ora 19:00, este de 650 de euro și acesta crește apoi cu câte 50 de euro la fiecare jumătate de oră. Cum de la ora 23:30 va avea loc și jocul de Bingolinx în seară de luni veți avea premii totale de peste 10.000 de euro în camera Mega Jackpot.


Promoția zilei de marți la Unibet Bingo

În camera Mega Jackpot marți între orele 9:00 și 12:00 toate biletele au prețuri de doar 1 pound, 2 pounds sau 5 pounds. Cu așa bilete super ieftine să tot joci bingo în diminețile de marți.

Promoțiile zilei de miercuri la Unibet Bingo

Iubitorii de bingo online cu siguranță vor fi miercuri seară între orele 18:00 și 19:00 în sala Unibet. Asta pentru că în fiecare miercuri la Unibet Bingo vi se vor returna 25% din totalul mizelor cash plătite în intervalul de timp amintit anterior. Nu contează în ce cameră jucați sau ce timp de bingo alegeți, vă veți bucura oricum de un bonus de 25% până la 50 de euro. Bonusul creditat în cont va trebui jucat o dată înainte de a putea utiliza suma respectivă în alte scopuri. Aveți la dispoziție o săptămână de la creditare pentru a utiliza bonusul.

În fiecare miercuri între orele 19:00 și 21:00 în camera Diamond Daubers cumperi trei bilete la preț de unul. Astfel dacă vei cumpăra un bilet în intervalul specificat mai sus vei primi încă două jocuri gratuite. 

Promoția zilei de joi la Unibet Bingo

În fiecare zi de joi în camerele Lucky Break, Studio 60 și Mega Jackpot ai super premii. Joi de la ora 18:00 timp de jumătate de ceas vei găsi jocurile Jackpot în cameră Studio 60, iar de la ora 18:30 aceste jocuri se mută în cameră Lucky Break. Marile jocuri de jackpot au loc de la oră 20:00 în camera Mega Jackpot. La fiecare oră vor fi jackpoturi garantate de 500 de euro, iar la fiecare jumătate de oră vor există jackpoturi garantate de 250 de euro 

Promoțiile zilei de vineri la Unibet Bingo

În ziua de vineri, de la ora 15:00, în camera Studio 60 nu mai puțin de 25.000 de euro așteaptă să fie câștigați. Dacă ați ratat promoția de vinerea trecută nu pierdeți șansa de a începe weekend-ul următor cu un super premiu.

Puțin mai târziu în camera Mega Jackpot începe "febra de vineri seară". De la ora 18:00 vom avea mai întâi un joc de Bingolinx cu premii de 2.500 de euro, iar de la ora 18:30 va începe promoția propriu-zia. Până la ora 19:00 vor fi jocuri cu premii de 1.500 de euro, iar apoi încă 30 de minute vor avea loc jocuri cu premii de 1.000 de euro. 

Promoțiile zilei de sâmbătă la Unibet Bingo

Toată ziua de sâmbătă la câte un talon cumpărat în camera Lucky Break veţi mai primi încă un talon bonus.

Tot sâmbătă, dar doar în intervalul orar 17:00 - 19:00 vi se oferă posibilitatea să strigați bingo la fiecare joc. După ce premiile de linie sunt câștigate, iar premiul Full House este revendicat se va derula un joc "Roll On Bingo", joc care va oferă posibilitatea să jucați pentru un al doilea premiu Full House. 

Promoțiile zilei de duminică la Unibet Bingo

La fel ca și sâmbătă și duminică în camera Lucky Break veți primi un talon bonus la fiecare talon cumpărat.

În plus în ziua de duminică punctele de loialitate se dublează. Indiferent de camera unde alegeți să jucați veți câștiga dublul punctelor de loialitate. La ce va folosesc aceste puncte? Vom răspunde la întrebare în cele ce urmează.

Program de loialitate la Unibet Bingo

Pentru a face jocul de bingo și mai atractiv pentru clienții lor Unibet a creat și un program de loialitate. Acesta este împărțit pe cinci nivele. Cu cât nivelul este mai ridicat, cu atât veți câștiga mai multe puncte. Pentru fiecare 10 euro cheltuiți la Unibet Bingo veți primi puncte în funcție de nivel după cum puteți vedea în imaginea de mai jos. În momentul în care ați acumulat cel puțin 750 de puncte veți putea să le răscumpărați pentru un bonus care poate fi folosit în oricare cameră a celor de la Unibet Bingo.

bingo-loialitate.png

bingo-mobil.pngAceastă cameră de bingo online vă oferă și posibilitatea de a juca bingo de pe mobil. Accesați m.unibet.com pentru a vă relaxa cu un joc de bingo atunci când nu sunteți la pc și doriți să nu ratați vreuna din promoțiile prezentate în acest articol.

 

 

 

 

 

 

 

Daţi click aici pentru a juca bingo online la Unibet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi