La unele meciuri din Australia au fost interzise telefoanele mobile de teama eventualelor blaturi!

Mafia pariurilor sportive este de ani buni în continuă creștere, iar aceasta începe să profite din ce în ce mai mult de faptul că agențiile de pariuri includ în ofertă competiții destul de neimportante. Este evident că pentru cei care vor să aranjeze meciuri este mult mai ușor să contacteze jucători de la echipe mici, care câștigă puțin din contractele lor și care nu atrag atenția mass-mediei în mod deosebit.

Astfel de probleme există în întreaga lume, dar în capul listei se află Australia, țară în care au loc atât la fotbal cât și la alte sporturi precum baschet, handbal sau volei foarte multe competiții la nivel de semi-profesioniști, amatori, tineret, colegii etc. O parte din aceste competiții sunt în oferta mai multor agenții de pariuri din acea zonă și nu numai, ceea ce deschide multe oportunități pentru cei care vor să aranjeze meciuri. Dar mai important decât atât, pe astfel de meciuri se pot paria chiar și sume totale de peste 1 milion de dolari înainte ca acestea să fie considerate suspecte.

De aceea, în statul australian Victoria s-a luat recent o decizie inedită. Ținând cont că mulți jucători și angajați din staff-ul echipelor erau sunați înainte de startul meciurilor de persoane necunoscute pentru a fi întrebați de echipele de start, accidentări și alte informații, acestora le-a fost interzis să mai folosească telefonul mobil înainte de fluierul de start, dar și în timpul partidelor. Mai mult decât atât, chiar și persoanele prezente în tribune nu mai aveau voie să folosească dispozitive mobile pe durata jocului, mai ales că unii din ei aveau un comportament suspect. Dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, atunci te invit să accesezi site-ul australian Heraldsun.

Și prin liga a doua și a treia de fotbal de la noi din țară au loc de multe ori meciuri care sunt cel puțin suspecte, dar mă îndoiesc că se va lua vreodată o decizie atât de drastică precum cea luată în statul Victoria din Australia.

Nu mai rata nici un pariu, pariază acum de pe  telefon la cea mai bună agenție online 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi