La Timişoara, mai greu ca la Viena: Poli - Astra 2-0! Şumudică: "E greu fără Alibec"

Se pare că Timişoara nu e Austria Viena...Ajunşi în Banat direct din Austria, jucătorii Astrei au cedat la capătul unui meci în care au fost de nerecunoscut. Şeroni a deschis scorul în minutul 38 după o fază spectaculoasă. Jucătorul Timişoarei a plecat cu mingea din propria jumătate de teren şi a marcat cu un şut printre picioarele lui Lung jr.

Astra a cedat din nou după pauză. În minutul 54, Pedro Henrique s-a distrat cu trei apărători adverşi şi l-a "executat" fără probleme pe portarul Astrei. Lung jr şi-a salvat apoi echipa în două rânduri - mai întâi a respins la şutul lui Străuţ, după care s-a opus la reluarea lui Popovici din minutul 85. Astra a avut o tresărire de orgoliu în prelungiri, când Straton a scos frumos la şutul lui Kortzorg. ACS Poli - Astra s-a terminat 2-0 şi rezultatul o ține pe Astra la șase puncte distanţă de play-off. Bănăţenii au scăpat de ultimul loc în clasamentul Ligii 1. 

La conferinţa de presă, antrenorul Astrei a pus "tunurile" pe arbitrul Istvan Kovacs şi a spus că acesta i-a arătat în mod voit "galben" lui Săpunaru, pentru ca acesta să nu joace etapa viitoare pentru cumul de cartonaşe. 

Nu e greu de explicat. Astă seară, Timişoara a fost mai bună ca Astra. S-a acumulat oboseală. Nu e normal să vii cu autocarul de la Viena la Timişoara. Dacă în Europa League am arătat proaspeţi, acum nu am fost ok. Ne-a lipsit şi Alibec. Eu tot timpul am spus că acest băiat a însemnat 50% din titlul câştigat de noi anul trecut. Toată lumea a crezut că îl "umflu" eu pe Alibec.

E incredibil ce cartonaş i-a putut da (nn - arbitrul Kovacs) lui Săpunaru, ca să nu joace cu CFR Cluj. Muncim, jucăm pe teren. Noi nu facem jocuri de culise, nu facem nimic. Dacă vom putea recupera, foarte bine, 

---a spus Şumudică

Şumudică şi-a dat seama că echipa lui va avea probleme şi a făcut prima schimbare după 34 de minute, când l-a scos din teren pe Florin Lovin, care tocmai se pregătea să execute o lovitură liberă. Nemulțumit, acesta a reacționat violent. A șutat nervos în minge, gest pentru care a văzut cartonaşul galben, după care l-a ignorat pe Șumudică și a plecat direct la vestiare. "L-am schimbat pentru că transpirase!", a spus ironic Şumi după meci.

Nu este prima dată când antrenorul Astrei se confruntă cu astfel de reacții din partea jucătorilor săi. O astfel de ieșire nervoasă a avut și Budescu, atunci când a fost schimbat în meciul cu ASA Tg. Mureş. Atacantul Astrei este dorit din nou la Steaua. Gigi Becali a dezvăluit ce a dfiscutat cu Alibec în toamnă. 

Budescu mi-a zis, atunci când am discutat, în toamnă: 'Bre, nea Gigi, nu pot să vin acum la Steaua că nu sunt pregătit. Lasă-mă să mă duc la Astra să mă antrenez până în iarnă şi pe urmă vin la Steaua!",

---a dezvăluit Becali

 

Echipe de start: 

ACS Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Bocşan, Şeroni, Scutaru - Artean, Croitoru - Bărbuţ, Llorente, Doman - Pedro Henrique. Rezerve: Curileac - Popovici, Vădrariu, Neagu, Poparadu, A. Cârstocea, Sîntean.

Astra: Lung jr - A. Stan, Geraldo, Săpunaru, Junior Morais - Lovin, Seto - Ioniţă II, Kortzog, Teixeira - Budescu. Rezerve: Gavrilaş - Boubacar, D. Florea, Balaure, Moise, Ricardo Alves, V. Gheorghe.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi