La Sportingbet poți primi zilnic un freebet de 25RON!

În fiecare zi poți primi la Sportingbet un freebet de până la 25RON, iar în cele ce urmează îți voi arăta cum este posibil acest lucru!

Deschide acum un cont la Sportingbet și vei primi un bonus de 100% în limita a 200RON!

freeebet-sb.png

Cum obțin un freebet zilnic?

Tot ce ai de făcut este să plasezi cât mai multe pariuri single sau multiple în aceeași zi pe cote de minim 2.50. În funcție de suma pariată în total vei primi un freebet după cum urmează:

  • 60RON - 199RON : pariu gratuit de 5RON
  • 200RON - 599RON : pariu gratuit de 10RON
  • 600RON+ : pariu gratuit de 25RON

ATENȚIE: În cadrul acestei promoții o zi este considerată ca fiind intervalul orar cuprins între orele 09:00 și 08:59. Sunt luate în considerare pariurile soluționate, nu cele plasate. Dacă de exemplu pui sâmbătă 3 septembrie la ora 20:00 un pariu pe un meci care are loc duminică la ora 19:00, atunci pariul va conta pentru runda de duminică, și nu pentru cea de sâmbătă.

Exemplu: Ai pus două pariuri, unul de 50RON și unul de 150RON. Ambele sunt soluționate în cadrul aceleiași runde zilnice, ceea ce înseamnă că ai pariat în total 200RON, deci ești eligibil pentru un freebet de 10RON. 

Află acum ce este un freebet: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

 

Termeni și condiții ofertă

  • Pentru această promoție nu sunt luate în considerare pariurile închise cu opțiunea cash out, pariurile anulate sau pariurile plasate cu freebet-uri. Doar pariurile pe bani reali contează.
  • Fiecare rundă zilnică începe la ora 09:00 și se termină a doua zi la 08:59, iar la finalul acestei perioade sunt adunate mizele tuturor pariurilor eligibile pentru a vedea care este bonusul pentru care te califici.
  • Sunt eligibile doar pariurile decise cu cote de minim 2.50, indiferent că este vorba de pariuri single sau multiple.
  • Freebet-urile vor fi creditate pe cont în maxim 12 ore de la încheierea rundei zilnice și sunt valabile timp de 24 de ore. 
  • Sunt returnare în cont doar câştigurile de pe urma freebet-urilor, nu şi mizele (un freebet de 25 RON pariat şi câştigat pe cota 5 vă aduce în cont 100 RON cash, bani ce pot fi retraşi)

 

Deschide acum un cont la Sportingbet și vei primi un bonus de 100% în limita a 200RON!

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!