La Sportingbet poți paria live pe toate meciurile de la Wimbledon! Vezi aici opțiunile de pariere oferite!

Luni 29 iunie 2015 a început turneul de Grand Slam de la Wimbledon iar absolut toate meciurile sunt în oferta de pariuri live a celor de la Sportingbet (deschide cont acum).

wimbledon-live.png

Printre opțiunile oferite se regăsesc pariuri pe:

  • întregul meci: câștigătorul meciului, numărul de seturi, scor corect, handicapuri
  • fiecare set: câștigătorul setului, numărul total de game-uri din setul actual (peste/ sub)
  • fiecare game: câștigătorul următorului game, cine va conduce în următorul game după două/ trei puncte, numărul de puncte din game-ul următor, scorul corect al următorului game, va fi egalitate (deuce) în următorul game?
  • fiecare punct: câștigătorul următorului punct

pariuri-live-wimbledon.png

Facilități oferite de serviciul de pariuri live al celor de la Sportingbet
Informațiile de la meciuri sunt actualizate foarte rapid, pariurile sunt plasate imediat, iar câștigurile sunt procesate într-un timp destul de scurt, astfel încât poți paria în condiții optime. Mai mult decât atât, Sportingbet oferă opțiunea de "pariu rapid" care îți permite să plasezi orice pariu dintr-un singur click. Pentru a activa această opțiune este necesar să bifezi căsuța "Activat" din dreptul la "Pariere rapidă" din partea de sus a paginii. În acel moment poți defini valoarea următoarelor pariuri iar apoi este suficient să dai click pe pariul dorit iar acesta este plasat instant. Astfel nu vei pierde nici măcar o secundă, timp prețios când vorbim de pariuri live, în special de cele la tenis,

Pentru a vedea un program complet cu meciurile oferite pentru pariuri live și orele la care acestea încep trebuie să accesezi secțiunea de "Pariuri live", opțiunea "Calendar".

pariuri-pe-wimbledon-2.png

Alte motive pentru a paria pe meciurile de la Wimbledon la Sportingbet
Sportingbet oferă clienților noi un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400 RON. De asemenea, la pariurile multiple formate integral din selecții la tenis beneficiezi de câștiguri cu până la 28% mai mari datorită promoției Bonusul Acumulator. Nu în ultimul rând, poți participa pe întreaga durată a turneului în Super Predictorul Verii, concurs prin care poți câștiga zilnic 10 rotiri gratuite în jocul de cazino Reel Steel iar la sfârșit poți pune mâna chiar pe un Iphone 6 Plus de 64GB! Participarea la concurs este gratuită.

Pariază și tu live pe meciurile de la Wimbledon și ia un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!