La Rostov a lipsit "gagica"

Pornind de la ideea că un om informat este un om salvat, evidenţiez cum se poate pierde un pariu, încă înainte de startul meciului şi încep cu Rostov, ieri în deplasare la Ural având o cota medie la apariţie de 2.25 care, dar cu ceva timp inainte de startul meciului ajunsese la 6.00, fapt observat când am intrat pe meciul început pentru a urmari scorul. Frapat de situaţie am verificat echipele ce se înfruntau. Am avut neplăcuta surpriză să constat că oaspeţii s-au prezentat cu rezervele iar "titularii grei", precum Azmoun, Poloz, Erokin sau Noboa, nici nu fusesră convocaţi, nefăcând deplasarea, contrar puţinelor surse de pe net ce prezentau echipa standard ca şi combatantă.

Nenorocirea este că dacă cobori din Spania, Franţa, Germania, Anglia informaţiile scad dramatic, ba mai mult sunt date în "doru lelii" dezinformând de fapt. Pentru a-ţi construi un scenariu ai nevoie măcar de componenţa reală a echipelor, că motivaţii, evoluţii recente şi tot arsenalul statistic, le găseşti în clasament. A fost şi o conjunctură bizară ce făcea "echipele probabile" vehiculate credibile, pornind de la cote ce porniseră în favoarea oaspeţilor în ton cu nevoia acută de puncte adunate din deplasare, dar şi de la faptul că Rostov avea în faţă 3 praguri: în campionat la Ural, peste 4 zile cu Zenit şi peste alte 3 zile, meciul capital pentru calificare în 16-zecimile Europa League cu PSV în Olanda.

O logică elementară presupunea că pentru a se prezenta cu echipa la nivel maxim de talent în Olanda, la cele 2 examene din campionat, pentru a nu le pierde pe amândouă, între Ural cu 7 zile înainte de impact şi Zenit cu doar 3 zile, oricine dar mai puţin coachul Ivan, ar fi sacrificat meciul cu Zenit dacă tot voia să-şi ţină vedetele cu burta la soare şi nu doar pentru intervalul scurt, probabil cu Zenit are mari şanse să piardă şi cu mamele titularilor în teren. Dânsul s-a dus însă la Ural cu rezervele, sacrificând şi oportunitatea ce i-ar fi permis să compenseze şi o eventuală pierdere cu Zenit. Ar fi culmea să joace cu Lucescu & CO cu toată echipa în păr, să şi piardă şi să ajungă pe brânci în Olanda.

Astfel că pornind de la "date false" ajungi ca în anecdota, pe care o amintesc ţinând cont că pariorii trebuie să aibă peste 18 ani... Discutau doi prieteni, mamăăă am prins o gagică trăznet, vine la mine peste o oră... Ia spune cum a fost... Tare de tot şi în pat şi sub pat şi pe canapea şi pe jos şi pe masă şi sub masă... Bine, dar gagica ce a spus?... Gagica? Dă-o dracu că nici n-a venit.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi