La Netbet pierzi mai puţin în acest weekend!

Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) vine în această săptămână cu o promoție specială pentru fanii fotbalului european. Pariază pe orice meci din La Liga, Serie A, Bundesliga sau Ligue 1, iar 20% din totalul pierderilor nete îți vor fi rambursate, în limita a 200 de RON!

promotie-netbet.JPG

Pentru a participa, nu trebuie decât să intri pe Netbet.ro, pe pagina promoţiei, să dai click pe butonul ”Înscriere” (poţi da click până pe 31 ianuarie la ora 23:59), iar apoi să pariezi pe orice meci din campionatele pe care le-am menționat mai sus. Atenție! Sunt eligibile doar pariurile simple, pre-meci, plasate pe cote de minim! Dacă ai pariuri plasate de minim 80 RON până pe 31 ianuarie 2016 (pe meciuri din competiţiile enumerate mai sus) te vei bucura de pierderi mai puţine.

Modul de calcul al bonusului este 20% din total mize minus câştiguri!

Jucătorii vor primi bonusul în decursul a 72 de ore de la încheierea promoției, iar el va fi valabil timp de 7 zile din momentul recepționării. Pentru a putea înregistra o cerere de retragere, trebuie să pariați bonusul de șase ori pe evenimente sportive care au o cotă de minim 1.60. La pariurile multiple criteriul cotelor de minim 1.60 trebuie respectat pentru fiecare selecție în parte!

Pariază acum la Netbet pe cele mai interesante meciuri ale weekend-ului!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi