La NetBet ai un pariu gratuit pentru finala ATP World Tour Finals

atp-finals-promotie-netbet.jpg

Ultimul turneu de tenis ATP din 2016 este cel care are loc în aceste zile la Londra şi la care participă cei mai buni tenismeni din acest an. Pe un astfel de turneu cu siguranţă că dacă ai obiceiul să pariezi pe tenis vei plasa multe pariuri live, mai ales că meciurile pot fi văzute live video în România pe Digi Sport 2. Tocmai de aceea m-am gândit să-ţi prezint promoţia agenţiei de pariuri NetBet (deschide cont acum), cea care îţi oferă un pariu gratuit de până la 200 RON.

Mai întâi trebuie să intri pe pagina de promoţii a casei de pariuri, să accesezi pagina acestei promoţii şi să dai click în acea pagină pe butonul Înscriere. După aceea nu-ţi rămâne decât să plasezi pariuri live pe orice meci de la ATP Finals la cote de cel puţin 1.50. Pariurile duplicat nu vor fi luate în considerare. Valoarea primelor 10 pariuri live plasate la NetBet pe ATP Finals (cota minimă 1.50) va fi adunată şi media acestora va reprezenta miza pariului gratuit (maxim 200 RON). Ţine cont că pariurile plasate cu freebeturi sau cu bonusuri nu se califică pentru această promoţie.

Pariul gratuit va fi creditat în cont luni 21 noiembrie 2016 şi va putea fi utilizat pe un eveniment din tenis la o cotă de cel puţin 2 în decurs de maxim 7 zile. Eventualul profit rezultat de pe urma pariului gratuit va rămâne în cont sub formă de bani cash, fără alte condiţii de rulaj.

Deschide cont acum la NetBet şi pariază live pe orice meci din ATP World Tour Finals!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!