La loc comanda! Curtea de Arbitraj Sportiv a retrimis-o pe AC Milan în Europa!

Cu aproape o lună în urmă, UEFA a anunţat că AC Milan a fost exclusă din competiţiile europene pentru doi ani ca urmare a încălcării regulilor de fair-play financiar în ceea ce priveşte transferurile făcute în vara lui 2017. Atunci, şefii chinezi ai echipei au transferat nu mai puţin de 12 noi jucători. (foto: acmilan.com)

Gruparea din Serie A a atacat decizia la Curtea de Arbitraj Sportiv şi italienilor le-a surâs norocul. Astfel, s-a constatat că interdicţia UEFA nu este proporţională cu încălcarea reglementărilor invocate de UEFA. Drept urmare, AC Milan şi-a recâştigat dreptul de a evolua în Europa League în acest sezon!

Curtea de Arbitraj Sportiv a insistat, însă, că decizia nu este una care să "spele" de păcate clubul AC Milan (nn - CAS a fost de acord cu încălcarea fair-play-ului financiar) şi că a solicitat şefilor UEFA "să prezinte o măsură disciplinară proporţională".

UEFA a publicat o declaraţie privind noua situaţie şi a confirmat că echipa antrenată de Gennaro Gattuso (foto: acmilan.com) va avea dreptul să concureze în noul sezon Europa League - fiind calificată în grupe. Anunţul este unul care a creat o bucurie enormă în tabăra grupării milaneze, care se află în plin proces de preluare de către un grup de investitori americani.

Anunţul este unul care a creat o bucurie enormă în tabăra grupării milaneze, care se află în plin proces de preluare de către un grup de investitori americani. AC Milan (foto: sportpictures.eu) a terminat pe locul şase sezonul trecut în serie A şi a jucat finala Cupei Italiei, unde a fost învinsă cu 4-0 de Juventus. 

"CAS a constatat că au existat câteva elemente importante care nu au putut fi evaluate în mod corespunzător de către comisia sportivă care a luat decizia excluderii. În consecință, AC Milan poate concura în Europa League, sezonul 2018-2019. Cazul a fost retrimis comisiei UEFA pentru a decide cu privire la măsura disciplinară adecvată, în lumina acestor evoluții".

La casele de pariuri online legale recomandate, Chelsea este favorită la câştigarea Europa League cu o cotă de 9.00, urmată de Arsenal (9.00 - 12.00), Sevilla (15.00 - 17.00) şi Lazio (21.00 - 22.00). 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi