La Kuban nu mai plouă...cu bani, iar Dan Petrescu a fost dat afară!

Şefii lui Kuban s-au săturat să tot aştepte o minune sezonul ăsta şi l-au dat afară pe Dan Petrescu de pe bancă. Românul mai avea contract până în 2018 şi are de primit acum 700 de mii de euro - despăgubiri pentru demitere, anunţă presa din Rusia. Are însă şanse mici să încaseze banii, pentru că la Kuban nu mai curg banii, la fel ca altădată. Echipa are datorii mari şi e aproape de faliment. Jucătorii nu şi-au mai încasat salariile de ceva vreme şi intenţionează să depună memorii pentru a deveni liberi de contract. Lipsa banilor e motivul invocat de Nicolae Pârnău, agentul lui Dan Petrescu, pentru rezultatele slabe ale echipei.

Restanţele financiare au afectat rezultatele. Sunt jucători neplătiţi de 6-8 luni, iar Petrescu nu a încasat niciun cent. De 4 luni ni se promite că situaţia se rezolvă, pregătiserăm un memoriu. Sper ca măcar acum să fie oneşti cu noi,

---a declarat Nicolae Pârnău în presa din Rusia

Kuban a retrogradat anul trecut din prima ligă, iar în acest sezon ar putea ajunge şi mai rău. Cu Petrescu pe bancă, Kuban a câştigat doar 3 meciuri în 15 etape şi e pe loc de retrogradare - e pe 15, cu 16 puncte, la 19 puncte distanţă de primul loc ocupat de Dinamo Moscova, o altă formaţie care a fost pregătită în trecut de tehnicianul român.   

În primul său mandat (2009-2012), Dan Petrescu a preluat-o pe Kuban tot în liga a doua şi a calificat-o în Europa League. Românul avea un contract de 1,4 milioane de euro la Kuban, jumătate din cât câştiga în China, la Jiangsu, de unde fusese demis în acest an. În vârstă de 48 de ani, Dan Petrescu a mai trecut în cariera sa de antrenor pe la Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia (Polonia), Unirea Urziceni, Dinamo Moscova (Rusia), Al-Arabi (Qatar) şi ASA Tg. Mureş.

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi